Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari o smrti majke, princeze Dajane: "Nisam mogao da plačem ili osećam" - U 28. godini doživeo šok

Princeza Dajana preminula je na današnji dan 1997. gpdine. NJeni sinovi, prinčevi, Vilijam i Hari, nisu se oporavili od tragedije koja ih je zadesila, ni 26 godina kasnije

1693469431_profimedia-0801441750.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari, mlađi sin princeze Dajane, retko govori o traumi koju je doživeo, a sada je odlučio da detaljnije ispriča kroz šta je prolazio godinama nakon smrti majke.

Hari je govorio o svojoj nesposobnosti da "oseća ili plače" nakon smrti svoje majke, otkrivajući u svom nedavno objavljenom Netfliks dokumentarcu kako su se njegove emocije pojavile tek godinama kasnije. U 4. epizodi serije Heart Of Invictus vojvode od Saseksa, koja je pokrenuta danas, Hari je otvorio dušu i progovorio o bolnoj temi.

Otkrio je da mu je terapeut savetovao da se "stavi u staklenu teglu" i preuzme kontrolu nad onim šta može da uđe, a šta ostane.

- Imao sam taj trenutak u životu kada nisam znao za to, ali zbog traume gubitka mame kada sam imao 12 godina, svih tih godina nisam imao nikakvih emocija, nisam mogao da plačem, nisam mogao da osetiti. Tada to nisam znao. I tek kasnije, sa 28 godina desila se okolnost da je prvih nekoliko mehurića počelo da izlazi, a onda je odjednom nastao haos.

- Pitao sam se, kako da zadržim ovo? - rekao je iskreno Hari, prenosi Dejli Mejl.

U drugoj epizodi, vojvoda od Saseksa je takođe rekao da nije bio svestan traume koju je imao još od smrti majke kada je imao samo 12 godina. Hari je rekao da je, kada se vratio iz rata 2008., „najveća borba za mene bila to što niko oko mene zaista nije mogao da pomogne“, dodajući: „Nisam imao tu strukturu podrške, tu mrežu ili taj stručni savet da identifikujem šta je zapravo ide sa mnom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas