Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Процурило у јавност: Откривено шта ће се догодити када умре краљица Елизабета

Вест да је краљица умрла нацији ће саопштити принц Чарлс.

1630758666_kraljica-EPa.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

У јавност су процурила документа New Operation London Bridge која отркивају шта ће се десити оног тренутка када умре краљица Елизабета Друга. Елизабета Александра Мери наредне године слави платинасти јубилеј, а наредног априла пуни 96 година.

Прочитајте још: Претерали су: Меган Маркл гине као принцеза Дијана, Хари неутешан (ВИДЕО)

Операција лондонски мост

Британска влада је направила комплетан план "Операција лондонски мост" шта ће се догодити када премине монарх. Оног тренутка када краљица Елизабета склопи очи кроз 10 минута покренуће се машинерија.

Принц Чарлс ће ићи на турнеју по Британији

Принц Чарлс, који треба да постане краљ, обратиће се јавности на дан смрти, а премијер ће објавити саопштење. Краљица Елизабета ће бити сахрањена 10 дана после смрти, а Чарлс ће кренути на путовање по краљевству пре сахране.

Ковчег ће бити изложен у Парламенту

Ковчег британског суверена биће три дана изложен у Парламенту, а људи ће моћи да одају пошту за то време. Парламент неће заседати тих 10 дана. Краљица Елизабета има много потомока, а међу њима 11 праунука.

Прочитајте још: Припремите два јесења комада гардеробе: Ко би рекао да ће се носити дању? (ФОТО)

Све је ово објавио Politico, који тврди да је дан краљичине смрти означен као "D Day".

Краљица има 95 година и доброг је здравља

Елизабета је постала краљица фебруара 1952. године, а одличног је здравља и нико не очекује њену брзу смрт. Међутим, чињеница је да она није иста особа од тренутка када је изгубила супруга Филипа. Краљицу ЕЛизабету је посебно дотукла ситуација са Меган Маркл и принцом Харијем.

Премијер ће саопштити да је краљица преминула

Премијер ће први објавити да је краљица преминула, а принц Чарлс ће се обратити јавности. Одмах ће широм земље бити одата пошта минутом ћутања. Премијер и Чарлс ће се срести у 15.30 часова.

Ковчег са краљивом ће бити однет у Бекингемску палату, а на железничкој станици Сент Панкрас ће је чекати премијер и министри. Постоји неколико варијанти у зависности од тога где краљица премине.

Прочитајте још: Три принцезе повезује модни детаљ: Крај лета је време да га и ви понесете(ФОТО)Процесија ће се обавити од Бекингемске палате до Парламента.

Трећег дана ће Чарлс отићи у Шкотску и обратити се Парламенту.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Following this the Queen will lie in state for three days, with members of the public allowed to view her coffins.

Dignitaries will be issued with tickets giving them a time slot.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas