· · Komentari: 0

"Profesori su danas krpe, žao mi je zbog toga": Milan Kalinić o vaspitanju dece - "Udarim nekad vaspitno, nisam nasilnik"

Glumac tvrdi da su danas roditelji preterano zaštitnički nastrojeni prema svojoj deci

1678370917_sinisa_kovacevic_09062022_0021.jpg
Foto: Shutterstock

Milan Kalinić, bio je gost u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, u kojoj je govorio o novim projektima, ali i roditeljstvu.

Popularni glumac često zbija šale na svoj račun, pa je i ovoga puta na pitanje „da li ponekad udari ćerku“, dao odgovor u svom maniru.

- Uzmem letvu i bijem je letvom u glavu, a onda je razapnem na krst. Naravno, šalim se. Udario sam je nekad onako vaspitno, po guzi – rekao je Milan i dodao da se sve sada svrstava pod nasilje:

- Nisam nasilnik, ja sam iz vaspitanja udario svoje dete nekada, a volim ga najviše na svetu i ono mene, jer ono od mene dobija najveću ljubav i ima najsrećnije i najlepše detinjstvo. U očima zakona, ja sam isto odgovoran, kao i onaj koji je došao kući mrtav pijan i maltretira svoju porodicu – kaže Milan i napominje da mu je danas najviše žao profesora u školi, koji su sa novim slobodama i pravima, najviše izgubili:

Foto: ATA images

- Profesori su danas krpe, njih mi je najžalije. Ja sam od onih roditelja, koji kaže svom detetu, izbori se sa tim, da je najgori na svetu, to ti je profesor, ne interesuje me. Kada je bila peticija za pokojnog profesora iz Šeste beogradske gimnazije, dolaze mi Tea i Vuk i pitaju me: „Tata, da ti mi dođemo i kažemo treba peticija, šta bi uradio?“. Šta bi uradio, pa olupao bih vas o zid, mislim figurativno. Moraš da se izboriš sa tim, to ti je život, moraš da se boriš sa nepravdama. Nekada će neki profesor više ili manje da te voli, ali na tebi je da se izboriš sa tim. Sada se odmah pišu peticije. Ne znamo da se izborimo sa tim slobodama i pravima, sve je otišlo iz jedne krajnosti u drugu – kaže Milan i dodaje da su roditelji preterano zaštitnički nastrojeni prema deci.

- Pravimo male debile – dodao je glumac.

Milan Kalinić nedavno je završio snimanje dve serije „Od jutra do sutra“, ali i nastavak serije „Azbuka našeg života“ za koju kaže da je životna

- Serija govori o našim vršnjacima i svi se pronalazimo u njoj. U seriji igram totalno nešto suprotno od mene. Totalni sam kreten – izjavio je glumac kroz osmeh.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.