Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Прошла сам пакао": Популарна водитељка открила како је смршала 20 килограма!

Водитељка прошла пакао

1634190735_natasa.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Гранд
Oglas

Глумица и водитељка Наташа Аксентијевић смршала је више од 20 килограма и каже да је то тек почетак. На овом путу прошла је - пакао. 

Прочитајте још: СТРАХ ОД РУЖНОЋЕ: Меган Фокс је више пута понела титулу најлепше жене, али то јој није било довољно! (ФОТО)

- Буквално сам прошла кроз пакао. Претешко је бавити се губљењем килограма, а у исто време бити уредник и водитељ емисије на ту тему. Али, ја сам неко ко обожава да ради под притиском, јер тада дајем свој максимум. Од сутра, 14. октобра, сваког четвртка у 22 сата на К1 телевизији гледајте моју емисију „На мој начин“. Било је паклено забавно, да тако кажем – каже Наташа Аксентијевић. - Идеја за емисију је дошла од стране менаџмента К1 телевизије на шта сам одреаговала као на највећи и најлепши могући изазов икада. Изгубила сам више од 20 килограма. Гледајте емисију и сазнајте како. 

На путу званом „На мој начин“ најтеже јој је било одрицање. 

- Одрекла сам се хране коју волим, одрекла сам се алкохола који волим, одрекла сам се слободног времена. Уместо да лешкарим - ја сам тренирала. Мучило ме је питање шта ли ће мени све ово, а прибојавала сам се да ли ћу успети да преживим. Гледаоци могу да очекују откривање до сада неоткривених тајни, салве смеха и забаве, строго чуване рецепте и изузетно корисне савете. 

Имала је помоћ психолога

- Моја основна мисао водиља је да покажем свима да можете да живите нормално и да мршавите – каже глумица и водитељка. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas