Oglas
· · Komentari: 0

STRAH OD RUŽNOĆE: Megan Foks je više puta ponela titulu najlepše žene, ali to joj nije bilo dovoljno! (FOTO)

U zajedničkom intervjuu sa dečkom Mašin Gan Kelijem, Megan Foks je objasnila kako je percepcija javnosti o slavnim ličnostima često netačna.

1634108279_profimedia-0632003842.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Megan Foks se tokom svoje karijere suočila sa mnogo osuda. I dok neki mogu brzo pretpostaviti da ona ima sve, 35-godišnja glumica kaže da se ne oseća uvek tako samouvereno kako se čini. "

Pročitajte još: Preterao sa filerima? Glumac Tom Kruz zabrinuo fanove, "naduvao se kao žaba" i postao NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Megan Fox (@meganfox)

Daleko od savršenog

Možemo pogledati nekoga i pomisliti: Ta osoba je tako lepa. NJihov život mora biti tako lak ", rekla je u zajedničkom intervjuu sa Mašin Gan Kelijem za izdanje za jesen/zimu 2021. britanskog GQ Style. "Oni se najverovatnije ne osećaju tako prema sebi."

Telesni dismorfični poremećaj
Dismorfofobija je ekscesivna preokupacija strahom da će sopstvena pojava biti ružna ili defektna. Mentalni poremećaj koji karakteriše opsesivna ideja da je neki aspekt sopstvenog tela izgleda teško oštećen i zato zahteva izuzetne mere da se to sakrije ili popravi.

Foks je tada upitana da li se ovako oseća prema sebi. "Da, imam telesnu dismorfiju", odgovorila je. "Imam mnogo duboke nesigurnosti."

Tokom intervjua, Foks je takođe govorila o nedavnom medijskom preispitivanju načina na koji su je maltretirali ranije u karijeri. "To je nešto na čemu sam mnogo radila", rekla je za časopis, prisećajući se kako se pre nekoliko godina udaljila od reflektora kako bi razmislila i krenula na duhovno putovanje.

"Učinila sam sve što možete da udarite da bi to dobilo smisao", nastavila je zvezda Transformersa o komentarima koje je dobijala. "Lako je da se osećate kao žrtva kada prođete kroz tako nešto, očigledno. To vam je prvi instinkt i odgovor, ali to vam ne služi i to vam čini život jadnim, živeći kao žrtva.Zašto se to dešava meni?' Stalno gubite svoju moć. "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Megan Fox (@meganfox)

Iako je priznala da je "strašno patila", primetila je da ne vraća na staro. Kako je rekla, "ne treba mi izvinjenje."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas