Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потресна исповест водитељке Наташе Аксентијевић: "Мислила сам да сам ја главни кривац за њену смрт"

Водитељка је доживела озбиљан шок након снимања емисије

1649344476_natasa-aksentijevic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Бивша водитељка емисије ДНК, Наташа Аксентијевић, открила је у једном интервјуу, да је током снимања једне од емисија приметила да муж малтретира жену, као да је и одмах након снимања отишла у полицију да пријави случај.

Прочитајте још: Жестока свађа у жирију ЗВЕЗДА ГРАНДА: Ана Бекута брутално напала кандидаткиње - "Дегутантно је и одвратно, исповраћаћу се" (ВИДЕО)

Ипак, озбиљан шок је уследио након што је сазнала да се догодило убиство, због чега је у првом тренутку кривила себе.

- Имала сам то лоше искуство радећи емисију ДНК. После једног разговора сам пријавила насиље полицији, али не служби за социјални рад. После одређеног времена се догодило убиство. Имала сам велики проблем, а мислила сам да сам ја кривац. У ствари, да сам ја одговорна у том смислу да сам могла то да спречим - рекла је водитељка, преноси стар.

Помоћ је потражила од психолога

- Кроз разговор са психологом дођете до тога да такве ствари не можете никако да спречите - закључила је Наташа.

Убиство се догодило пре неколико година, када је муж крвнички претукао жену, која се касније угушила у сопственој крви. Он је након злочина ухапшен и налази се на издржавању казне.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas