Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прво јавно обраћање краља Чарлса након што му је дијагностиковн рак: "Охрабрујуц́е је чути како је дељење моје дијагнозе помогло"

Бакингемска палата објавила је 5. фебруара да је краљу дијагностикован рак након лечења бенигног увец́ања простате.

1707637114_profimedia-0843880391.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљ Чарлс сада је дао своју прву јавну изјаву након објављене дијагнозе о болести. У изјави коју је у суботу објавила Бакингемска палата, краљ (75) је изразио захвалност за све добре жеље које је добио након вести о болести.

- Желео бих да изразим најсрдачнију захвалност на бројним порукама подршке и лепим жељама које сам добио последњих дана. Као што ц́е сви они који су оболели од рака знати, такве љубазне мисли су највец́а утеха и охрабрење. Једнако је охрабрујуц́е чути како је дељење моје сопствене дијагнозе помогло да се унапреди разумевање јавности и осветли рад свих оних организација које подржавају оболеле од рака и њихове породице широм Уједињеног Краљевства и шире. Моје доживотно дивљење њиховој неуморној бризи и посвец́ености је још вец́е као резултат мог личног искуства - рекао је Чарлс у саопштењу, преноси Пипл.

Палата је поделила саопштење о краљевој боелсти недељу дана након што је напустио лондонску клинику након тродневног боравка након што је 26. јануара био подвргнут лечењу увец́ане простате.

Тренутно нема планова за именовање државних саветника у име краља Чарлса, а не очекује се да ц́е принц Вилијам бити регент. Принц од Велса, међутим, може да преузме неке дужности за свог оца поред својих досадашњих дужности. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas