Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рада Манојловић открила да воли млађе мушкарце, а ево шта је прво привуче

Певачица открила који је њен тип мушкарца

1669453925_rada.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/радаманојловиц
Oglas

Рада Манојловић дотакла се теме љубави и детаља своје приватности, па тако јавности открила њен тип мушкарца, па прокоментарисала мушко-женске односе. Певачица је објаснила како преферира млађе, те испричала и шта прво примети на мушкарцу, али и чиме она њих привуче.

Прочитајте још: ШАКИРА НАПОКОН ПРЕБОЛЕЛА РАЗВОД, поручује МУШКАРЦИМА: ''НЕЖЕЊЕ! ИЗАЗОВ да изађете из кутије и стигнете на време'' (ВИДЕО/ВИДЕО)

- Ја бирам млађе. Очи и осмех ми скрећу пажњу на некога, а од других највише похвала добијам на рачун ногу, косе и осмеха. Мада, битније је шта носиш у себи! - казала је Рада за „Гранд онлајн", па истакла и зашто ни са једним глумцем не би снимала интимне сцене.

- Стидљива сам, тако да баш из тог разлога никад не бих могла да будем глумица - тврди она.

Разговарајући о мушко-женским односима, те мушкарцима и женама уопште, открила је како се слаже с мишљу да „шта жена уради, човек ни да помисли не може".

- Мушкарци углавном раде једну ствар, евентуално две, док жене раде све, од чувања деце, преко одласка на посао, до одржавања куће… Е, то мушкарци не могу да испрате ни у мислима - верује Рада.

Певачица у новчанику, инче, носи сестрину фотографију, као и њихове мајке, док остале тек планира на набави.

Када би добила седмицу на лотоу, урадила би следеће:

- Прво бих збринула своју породицу, а остатак бих дала угроженима… Шта ће мени толике паре, кад има оних којима су потребније?! - навела је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas