Oglas
· · Komentari: 0

Rada Manojlović otkrila da voli mlađe muškarce, a evo šta je prvo privuče

Pevačica otkrila koji je njen tip muškarca

1669453925_rada.jpg
Foto: Youtube printscreen/radamanojlovic
Oglas

Rada Manojlović dotakla se teme ljubavi i detalja svoje privatnosti, pa tako javnosti otkrila njen tip muškarca, pa prokomentarisala muško-ženske odnose. Pevačica je objasnila kako preferira mlađe, te ispričala i šta prvo primeti na muškarcu, ali i čime ona njih privuče.

Pročitajte još: ŠAKIRA NAPOKON PREBOLELA RAZVOD, poručuje MUŠKARCIMA: ''NEŽENJE! IZAZOV da izađete iz kutije i stignete na vreme'' (VIDEO/VIDEO)

- Ja biram mlađe. Oči i osmeh mi skreću pažnju na nekoga, a od drugih najviše pohvala dobijam na račun nogu, kose i osmeha. Mada, bitnije je šta nosiš u sebi! - kazala je Rada za „Grand onlajn", pa istakla i zašto ni sa jednim glumcem ne bi snimala intimne scene.

- Stidljiva sam, tako da baš iz tog razloga nikad ne bih mogla da budem glumica - tvrdi ona.

Razgovarajući o muško-ženskim odnosima, te muškarcima i ženama uopšte, otkrila je kako se slaže s mišlju da „šta žena uradi, čovek ni da pomisli ne može".

- Muškarci uglavnom rade jednu stvar, eventualno dve, dok žene rade sve, od čuvanja dece, preko odlaska na posao, do održavanja kuće… E, to muškarci ne mogu da isprate ni u mislima - veruje Rada.

Pevačica u novčaniku, inče, nosi sestrinu fotografiju, kao i njihove majke, dok ostale tek planira na nabavi.

Kada bi dobila sedmicu na lotou, uradila bi sledeće:

- Prvo bih zbrinula svoju porodicu, a ostatak bih dala ugroženima… Šta će meni tolike pare, kad ima onih kojima su potrebnije?! - navela je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas