Oglas
· · Komentari: 0

ŠAKIRA NAPOKON PREBOLELA RAZVOD, poručuje MUŠKARCIMA: ''NEŽENJE! IZAZOV da izađete iz kutije i stignete na vreme'' (VIDEO/VIDEO)

Izgleda da su suze iza nje, i da je svetska zvezda spremna da nastavi dalje

1669451615_profimedia-0731989726-Sakira-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Izgleda da je težak period konačno iza pevačice, koja se nedavno razvela do fudbalera Žerarda Pikea.

Činilo se da je Šakira veoma teško podnela sve što se dešavalo u prethodnom periodu, kao i činjenicu da je nekadašnji muž brzo nastavio dalje, uplovivši u vezu sa 23-godišnjom devojkom. Pike se javno pojavio sa novom izabranicom samo 2 meseca nakon rastave. Bivši supružnici isu imali dogovor, da nakon zvaničnog razvoda ne istupaju javno sa svojim novim pertnerima, bar neki period, o šta se fudbaler oglušio.

Foto: Profimedia

U njenom poslednjem videu za pesmu ' Monotonija', poznata pevačica kao da je dala sebe i sikreno pokazala kako se oseća nakon ove izdaje i turbulentog perioda. U spotu je glavna tema srce, koje samo tumara ulicama i bila zgaženo.

Pročitajte još: Kako se zovu STANOVNICI KATARA? Odgovor koji malo njih zna

Nakon svega, lepo je videti Šakiru ponovo u svom elementu! U svojoj novoj objavi na Instagramu, ona zanosno uvija kukovima pored muškarca, a poručuje sledeće: ''Neženje! Izazivam vas da izađete iz kutije i stignete na vreme''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Poznata pevačica nosi izazovni autfit, crni bodi sa izrezima, kao i pantalone sa printom vatre.U još jednoj objavi, nasmejana Šakira čestita Dan zahvalnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Nakon svega, pored dva sina koja deli sa Pikeom, sigurno je da ima na čemu da bude zahvalna!

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas