Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рада Манојловић о искрено о Милану Станковићу: "Нећу да идем у манастир да бих га видела"

Певачица Рада Манојловић и Милан Станковић били су један од првих парова у музичком такмичењу "Звезде Гранда".

1703238363_Untitled.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Годинама су били у вези, па је њхов раскид био за многе изненађење, али су остали у пријатељским односима.

Рада се сада осврнула на Станковићеву медијску илегалу и до детаља признала како се односи према његовом окретању вери и Богу.

- Потрудићу се да он не испуни ту своју жељу. Одлично га познајем и боље од њега знам шта је добро за њега. Милан ми је објаснио да људи из манастира не воле када ја причам о њему и свему томе, али ја сам медијум између њега и новинара. Волела бих да Милан нађе компромис између певања и манастира. У реду је да у манастир иде туристички, на неки одмор, пикник, на десетак дана и да се врати. Ја хоћу да буде по мом, јер нећу да идем у манастир да бих га видела. Не бих могла да поднесем да Милана изгубим у том смислу - рекла је Манојловићева.

- Милан је субјективан, а ја сам објективна. Он је увек умео с парама и треба имати храбрости да се повучеш. Ипак, о њему се непрестано пише и ја сам му објаснила шта је у овом времену важно и лепо је што се људи интересују за његов живот и духовност. Увек му кажем да треба да буде срећан што су текстови о њему и Богу увек у врху читаности.

Како певачица и даље није пронашла господина "правог" истиче да раскиде веза тешко подноси, а последњи у низу је био са колегом Харисом Берковићем.

- Оштећена сам послом којим се бавим. Тешко доживљавам раскиде веза, а у вези увек срозам своје самопоуздање и самопоштовање. Не желим мир, нисам породични тип и знам да ми породица није суђена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas