Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Раскидала сам с једним дечком, а већ сам била у вези с другим": Гоца Тржан открила мало познате детаље из приватног живота

Певачица је признала да многи хитови у њеној каријери описују животне ситуације и периоде које је пролазила

1684140018_vivarte_beli_dvor_05042023_0035.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Гоца Тржан је током каријере одувек пажљиво бирала песме и успевала да на прву лопту осети своје највеће хитове, како се касније испоставило. Недавно је признала да је пре много година варала некадашњег партнера, а о својим животним ситуацијама је говорила кроз своје песме.

"Не могу себе да сведем на једну песму. У много песама је уграђено много делова мог живота, знаш? Делова мојих срећно-несрећних љубави. Док сам снимала песму и албум 'Загрли' раскидала сам с једним дечком, а већ сам била у вези с другим. Др**а, распад! (смех) То је то. Била сам девојка, играла сам се", испричала је Гоца Тржан.

"Када сам, рецимо, снимила песму 'Срећо нечија', била сам у фази развода. Та ситуација је, заправо, та моја туга ту... Моје дете је моја туга, заправо, заувек. Она пати, на неки начин, због тога. Чак и песма 'Конобарице' је део мене. То је весела песма, ја јесам весела особа", открила је певачица, која за себе каже да је захтевна особа: "Имам и своју тамну страну, с друге стране, која је баш јако тамна. Ја сам дупли рак у хороскопу, имам емоцију која је тешка, захтевна, тражим много пажње".

Када сам чула песму 'Жена за једну ноћ', рекла сам: 'Ово је моја ствар, готово'. Ја тако осећам песме", открила је Гоца Тржан у подкасту "Живот на ноте". Данас је у срећном браку с бубњарем Радомиром Новаковићем Рашом, а у августу ће прославити дванаесту годишњицу.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas