· · Komentari: 0

"Raskidala sam s jednim dečkom, a već sam bila u vezi s drugim": Goca Tržan otkrila malo poznate detalje iz privatnog života

Pevačica je priznala da mnogi hitovi u njenoj karijeri opisuju životne situacije i periode koje je prolazila

1684140018_vivarte_beli_dvor_05042023_0035.JPG
Foto: ATA images

Goca Tržan je tokom karijere oduvek pažljivo birala pesme i uspevala da na prvu loptu oseti svoje najveće hitove, kako se kasnije ispostavilo. Nedavno je priznala da je pre mnogo godina varala nekadašnjeg partnera, a o svojim životnim situacijama je govorila kroz svoje pesme.

"Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života, znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album 'Zagrli' raskidala sam s jednim dečkom, a već sam bila u vezi s drugim. Dr**a, raspad! (smeh) To je to. Bila sam devojka, igrala sam se", ispričala je Goca Tržan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

"Kada sam, recimo, snimila pesmu 'Srećo nečija', bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je, zapravo, ta moja tuga tu... Moje dete je moja tuga, zapravo, zauvek. Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pesma 'Konobarice' je deo mene. To je vesela pesma, ja jesam vesela osoba", otkrila je pevačica, koja za sebe kaže da je zahtevna osoba: "Imam i svoju tamnu stranu, s druge strane, koja je baš jako tamna. Ja sam dupli rak u horoskopu, imam emociju koja je teška, zahtevna, tražim mnogo pažnje".

Kada sam čula pesmu 'Žena za jednu noć', rekla sam: 'Ovo je moja stvar, gotovo'. Ja tako osećam pesme", otkrila je Goca Tržan u podkastu "Život na note". Danas je u srećnom braku s bubnjarem Radomirom Novakovićem Rašom, a u avgustu će proslaviti dvanaestu godišnjicu.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.