Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Рекла је како је моја МАЈКА луда и повукла ме за мајицу": Мирјана Карановић се сукобила са КОМШИНИЦОМ, па објаснила ИНЦИДЕНТ из свог угла

Глумица је оптужена да је гурнула старицу која је том приликомј пала и поломила кук

1667121613_Foto-ataimages.rs-Mirjana-Karanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Мирјана Карановић је недавно доживела јако непријатну ситуацију. Наводно је против ње поднета кривична пријава да је гурнула комшиницу С.С. (82), приликом чега је старица пала и поломила леви кук. Глумица је за "Курир" испричала своју страну приче.

"Цео инцидент, да тако назовем, догодио се када је на моја врата дошла комшиница моје мајке и захтевала да мајку пошаљем у старачки дом. Није је занимало да ли моја мајка жели да оде тамо или не, једноставно је то захтевала. Њен син је био све време поред, смиривао је, рекао да треба да иду. Ја сам рекла да немам шта да разговарам са њима. Не разумем зашто су долазили код мене и оптуживали ме да не бринем о својој мајци, кад то није тачно. Не знам шта је у глави те жене и људи генерално", рекла је глумица видно узнемирена, па наставила.

"О мојој мајци брину две жене које долазе пре и после подне, долазе сваки дан, јер ја не могу да стигнем. Жена је почела да говори да је моја мајка луда, да ће их све запалити. Моја мајка јесте пре неколико дана заборавила да искључи ринглу и осетио се некакав дим у згради, али од тада моја мајка више не укључује шпорет. Ја сам то и рекла тој жени, али ме није слушала."

Прочитајте још: Констракта дала пример свима: Певачица потпуно сређена урадила невероватну ствар (ФОТО)

Према њеним речима старица је наставила да виче како је Мирјанина мама луда и повукла је за мајицу. Глумица је покушала да јој помери руку и тада се старица саплела и пала.

"Није одустала и наставила је да виче како је моја мајка луда и повукла ме за мајицу, иако јој је њен син све време говорио како треба да се смири. Све што се десило било је стварно несрећен стицај околности. Ја сам само хтела да она помери руку којом ме је држала, а она се у том моменту саплела и пала. То је стицај оклности. Нисам то урадила намерно, подигла сам је и сачекала заједно са њеним сином Хитну помоћ да је одвезу", објаснила је глумица.

Мирјани је најважије да са старицом све буде у реду, а како она каже све остало је решиво.

"Звала сам њеног сина, она је тренутно у болници и чека операцију кука. Рекао ми је да ће све бити у реду и да се не бринем и да му је јако жао што се то десило. Надам се да ће она бити у реду, јер све остало је решиво. Надам се да ће се све добро завршити", изјвила је глумица и дала свој коментар на цео догађај.

"Обе смо биле узнемирене све време, њен син је покушавао да смири ситуацију и да спречи даље расправе, али, ето, десило се шта се десило. Она једноставно није одустала и не знам шта да кажем. Жао ми је због стања у ком се налази, искрено се надам да ће бити добро", поручила је Мирјана Карановић. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas