· · Коментари: 0

РОЂЕНА ЗВЕЗДА: Ћерка Бијонсе и Џеј Зија је ТЕМА ДАНА после Супербола (ФОТО)

Девојчица је наводно названа по биљци коју су њени родитељи видели на обали Јадранског мора

1676284950_profimedia-0626712907-Blu-Ajvi.jpg
Пхото: Профимедиа

У Фениксу је синоћ одржано финале Супербола, у ком су играли Канзар Сити Чифси и Филаделфија Иглси, а како то обично бива – спорт је дан касније, у другом плану.

Поред спектакуларног наступа Ријане, која је током мини-концерта показала да је поново у другом стању, пажњу је привукао велики број познатих личности. Међу њима је био репер и продуцент Џеј Зи, који је у мечу уживао у друштву ћерке Блу Ајви (11), а данас сви медији пишу- Бијонсе има достојну наследницу.
Девојчица која је у свакој прилици где се појави са својим славним родитељима најзапаженија, па чак и ако су то најгламурознији догађаји попут додела Гремија, права је мајчина копија. Она је изгледала врло тренди у тренерци и дугачкој мајици, а многи су запазили да је она била модно усклађена са оцем.


Блу Ајви је рођена 7. јануара 2012. године, а медији су писали да је име добила по плавом бршљану са хрватског острва Хвар, где је неколико месеци раније трудна Бијонсе позирала управо испод овог дрвета.

Фото:Твитер принтсцреен/ Б.А. Фан аццоунт

Иако је још увек дете и не бави се озбиљно шоу-бизнисом, Блу Ајви Картер већ може да се похвали успесима какве немају нека од највећих имена у свету музике. Само два дана након њеног рођења, Џеј Зи је објавио песму ''Глорy'', у којој се чује девојчицин глас, а то јој је донело и један светски рекорд у Гинисовој књизи рекорда. Блу Ајви је најмлађа особа чији је глас у песми завршио на Билбордовој топ-листи.

Када је имала три године, појавила се као део хора у песми ''Уп&Уп'' бенда Колдплеј, а са осам година је отпевала песму ''Броwн Скин Гирл'', за шта је добила много признања, укључући БЕТ награду. Крајем јануара 2023. године наступила је са својом мајком на њеном приватном концерту у Дубаију, а Бијонсе је свој бренд спортске одеће назвала управо по најстаријем детету – Ивy Парк.

 

 

БОНУС ВИДЕО:  

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.