Oglas
· · Komentari: 0

ROĐENA ZVEZDA: Ćerka Bijonse i Džej Zija je TEMA DANA posle Superbola (FOTO)

Devojčica je navodno nazvana po biljci koju su njeni roditelji videli na obali Jadranskog mora

1676284950_profimedia-0626712907-Blu-Ajvi.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

U Feniksu je sinoć održano finale Superbola, u kom su igrali Kanzar Siti Čifsi i Filadelfija Iglsi, a kako to obično biva – sport je dan kasnije, u drugom planu.

Pored spektakularnog nastupa Rijane, koja je tokom mini-koncerta pokazala da je ponovo u drugom stanju, pažnju je privukao veliki broj poznatih ličnosti. Među njima je bio reper i producent Džej Zi, koji je u meču uživao u društvu ćerke Blu Ajvi (11), a danas svi mediji pišu- Bijonse ima dostojnu naslednicu.
Devojčica koja je u svakoj prilici gde se pojavi sa svojim slavnim roditeljima najzapaženija, pa čak i ako su to najglamurozniji događaji poput dodela Gremija, prava je majčina kopija. Ona je izgledala vrlo trendi u trenerci i dugačkoj majici, a mnogi su zapazili da je ona bila modno usklađena sa ocem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hova_bey.carter


Blu Ajvi je rođena 7. januara 2012. godine, a mediji su pisali da je ime dobila po plavom bršljanu sa hrvatskog ostrva Hvar, gde je nekoliko meseci ranije trudna Bijonse pozirala upravo ispod ovog drveta.

Foto:Tviter printscreen/ B.A. Fan account

Iako je još uvek dete i ne bavi se ozbiljno šou-biznisom, Blu Ajvi Karter već može da se pohvali uspesima kakve nemaju neka od najvećih imena u svetu muzike. Samo dva dana nakon njenog rođenja, Džej Zi je objavio pesmu ''Glory'', u kojoj se čuje devojčicin glas, a to joj je donelo i jedan svetski rekord u Ginisovoj knjizi rekorda. Blu Ajvi je najmlađa osoba čiji je glas u pesmi završio na Bilbordovoj top-listi.

Kada je imala tri godine, pojavila se kao deo hora u pesmi ''Up&Up'' benda Koldplej, a sa osam godina je otpevala pesmu ''Brown Skin Girl'', za šta je dobila mnogo priznanja, uključući BET nagradu. Krajem januara 2023. godine nastupila je sa svojom majkom na njenom privatnom koncertu u Dubaiju, a Bijonse je svoj brend sportske odeće nazvala upravo po najstarijem detetu – Ivy Park.

 

 

BONUS VIDEO:  

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas