Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Са две године више је знала шта треба да каже него сада": Мајка Јоване Јеремић искрено о ћерки, а отац додао - "Мора да се коригује"

Родитељи водитељке Јоване Јеремић потпуно искрено о томе шта замерају наследници

1664785765_roditeljijj.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/јованајеремиц
Oglas

Родитељи Јоване Јеремић никада до сада нису стали испред камере, али се нису либили да признају детаље њеног детињства и све оно што јој замерају без обзира на успех који је неминован.

- Ја сам само једна права мајка. Поносна сам на Јовану, али мало треба да прикочи. Никада нисам давала изјаве за телевизију. Јована је као девојчица била много добра. Са две године је више знала шта треба рећи него сада. Често после емисије викендом коју гледам, често јој кажем да мало прикочи. Тешко је време и мора да буде мало мирнија варијанта - рекла је Јеремићкина мајка.

Прочитајте још: Некада успешна манекенка, а данас бескућница: Шта јој се догодило? (ФОТО)

- Више сам него поносан на њу. Увек кажем: "Браво ћерко, само напред!". Не допада ми се то њено често помињање интимних односа. Много је искрена и поштена, мора мало да прикочи. Она јесте добра и препаметна жена, али мора да се коригује - рекао је њен отац.

Прочитајте још: Милица Павловић искрено о ЈЕЛЕНИ ЂОКОВИЋ: "Има специфичну енергију коју не можете да игноришете"

- Пратим шта се пише о њој, када сам слободан читам. Видим да је успела, све је постигла сама. Неке ствари је понела од куће, никада је нисмо учили о лошим стварима... Била је препаметно дете, ишла је у школу, а ја нисам знао у које одељење иде... Био сам увек сигуран у њу и говорио јој да некада и не мора да иде, ја ћу јој правдати часове - додао је он, а водитељка је у једном моменту и заплакала.

Јована је стала поред својих родитеља и за "Премијеру, викенд специјал" закључила следеће:

- Телевизију сам ставила испред себе. Без свега могу, али без свог посла не могу и то је код мене једноставно. То свако треба да зна, ко ме не прихвати такву ни не треба ми. Не тражим много само од некога оно што највише кошта, а то су љубав успех и поштовање.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas