· · Komentari: 0

Milica Pavlović iskreno o JELENI ĐOKOVIĆ: "Ima specifičnu energiju koju ne možete da ignorišete"

Pevačica otkrila šta misli o Novakovoj izabranici

1664724737_Collage-Maker-02-Oct-2022-05.29-PM.jpg
Foto: ATA images

Milica Pavlović i Jelena Đoković su doslovno izdominirale na svadbi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov. One su se provele za sve pare, a sada pevačica za Blic otkriva kakav je utisak na nju ostavila Jelena.

- Mnogi mi je drago što sam bila deo te lepe priče i verujte mi prve dve pesme sam se pravila dama. Kasnije sam toliko uživala i provodila se kao da nisam došla da pevam - rekla je ona.

Pošto je u javnosti bio najzanimljiviji trenutak kada je Jelena plesala uz njene pesme, pitanje se samo nametnulo.

Pročitajte još: Nataša Bekvalac se udavala TRI PUTA, a ova voditeljka bila je pevačicina kuma na venčanju sa Dačom Ikodinovićem (FOTO)

- Ne mogu da kažem da li peva bolje ona ili Novak jer ih nisam bila blizu. Ono što znam jeste da jelena ima sluha, ali me je oduševila kada je krenula da đuska uz moje pesme - kaže Pavlovićeva i dodaje:

- Kad sam došla u Beograd pitale su me prijateljice kakva je ona. Ono što mogu sa vama da podelim jeste da žena ima neku energiju koju ne možete da ignorišete, jako specifičnu, prijatnu, ali... ma, dopada mi se baš - rekla je Milica za Blic.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.