Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

САХРАЊЕН МАРКО ЖИВИЋ: Глумац испраћен уз омиљену песму, Наташа грцала у сузама. Након Бјелиног говора, сви СЛОМЊЕНИ (ФОТО/ВИДЕО)

Породица, пријатељи и колеге дошле су на Ново гробље, како би одали последњу почаст преминулом глумцу Марку Живићу

1634646696_naslovna-1.jpg
Oglas

Марко Живић, преминуо је 14. октобра у 49. години од последица короне вируса.

Прочитајте још: Сусрет са Патријархом Павлом за Марка Живића је био нешто нестварно: "У његовом оку сам осетио..."

Након одржане комеморације у Београдском драмском позоришту, породица, колеге и пријатељи упутили су се ка Новом гробљу, како би рекли последње збогом глумцу, који је у нашој кинематографији оставио неизбрисив траг.

Фото: Новости

Марко Живић је сахрањен на Новом Гробљу у Београду уз присуство бројих пријатеља, породице и поштовалаца његовог лика и дела.

Говор је одржао Драган Бјелогрлић, видно потресен и сломљен болом, а Живић је испраћен уз песму "Јелени умиру сами", групе Последња игра лептира.

 

 

 

Тужна поворка кренула ка гробном месту

Након одржаног опела, тужна поворка упутила се ка гробном месту, где ће Марко Живић бити испраћен на вечни починак.

Фото: Новости

Колеге и пријатељи стигли на Ново гробље

Међу првима је стигао Дача Икодиновић, који је са Марком био велики пријатељ. Видно потресена и сва у црном на Ново гробље дошла је и Зорана Павић, носећи у руци црвену ружу. На вечни починак од колега и познатих личности на Ново гробље су дошли: Срђан Тимаров, Петар Бенчина, Радош Бајић, Драган Бјелогрлић.

 

 

Подсетимо,  Марко Живић рођен је 4. априла 1972. године у Крушевцу. Завршио је Академију примењених уметности у Новом Саду у класи професора Радета Марковића. Велику популарност стекао је како у позоришту, тако и на филму. Памтићемо га по улогама у серијама и филмовима "Хотел са 7 звездица", "Љубав, навика, паника", "Позориште у кући", "Премијер", "Монтевидео Бог те видео", "Сенке над Балканом", "Жигосани у рекету"., "Читуља за Ескобара".

 

 

Глумац је преминуо 14. октобра у болници "Драгише Мишовића" након борбе са корона вирусом. Иза себе је оставио сестру Невену и сестричину.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas