Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сахрањен креатор Саша Видић: Сека Алексић одржала потресан говор - "Планирали смо велике ствари"

Саша Видић, српски креатор и стилиста, изненада је преминуо у 53. години од сепсе у КБЦ Бежанијској коси, а данас је испраћен на вечни починак на Новом гробљу

1682598935_fcc684a630d39559aa8849687a791d68fc89cd25.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Кремацији је присутвовало око педесетак људи, пријатеља, родбине и сарадника. Оно што је свима привукло пажњу јесте недолазак многих јавних личности, а који су се путем друштвених мрежа опростили од покојног Видића.

Саучешће у тишини примала породица, тетка Драгица, брат Игор и сестре Александра и Маја.

На опроштај од модног креатора Саше Видића прва је стигла певачица Сека Алексић, носећи букет белих ружа, иначе омиљено цвеће покојног креатора. На кремацију је стигла и водитељка Тања Рађеновић с партнером, као и музичар Марко Кон, који је запалио свеће за покојног креатора, који је дошао заједно са Леонтином Вукомановић. На кремацију стигао је и певач Марко Роквић, као и Венеса Шокчић...

Певачица Сека Алексић одржала је последњи говор и потресним речима се опростила од свог великог пријатеља.

- Планирали смо велике ствари и радовала сам свему што ћемо заједно да урадимо, али ти си решио да одеш и, добро, не љутим се као што се никад нисам љутила када си ти у питању, али ми је жао, много ми је жао што си нас напустио - рекла је Сека.

Саша Видић је рођен 1971. године у Хрватској, али од 1991. године живи и ради у Београду. Премда је више од две деценије на српској јавној сцени о његовом приватном животу се врло мало зна.

Уписао је модни дизајн на Факултету за уметност и дизајн у Београду. Међутим, с обзиром на то да није имао сталних примања морао је да напусти факултет и да се запосли. Његова прва креација је била хаљина Бранке Катић коју је носила на додели награда након премијере филма „Ми нисмо анђели“.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas