· · Коментари: 0

Сале Тропико прокоментарисао наводе да је његова бивша жена у вези са Маријом Шерифовић: "Не потресам се када чујем тако нешто"

Певач без длаке на језику

1670488168_foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес

Јована Пајић и Александар Цветковић Сале, фронтмен групе "Тропико", крајем прошле године изненадили су домаћу јавност одлуком да се разведу након 10 година брака. Након развода остали су у одличним односима и заједно учествују у одрастању ћеркица, Хелене и Ђине.

У медијима се писало да је његова бивша супруга у вези са Маријом Шерифовић. Оне су заједно путовале у Верону, а након натписа у новинама, оштро су демантовале наводе да су у вези.

Прочитајте још: "Деца хоће да га виде, али он не одговара на поруке": Тања Савић о новим проблемима са мужем - "Окренуо ме је против родитеља"

Сале Тропико прокоментарисао је целу ситуацију:

- Немам коментар на ту глупост. Јована и ја смо у контакту, али нема поенте да се о овоме прича јер је то неистина. Не потресем се кад чујем тако нешто јер је то непотребно - открио је за "Курир".

Прати Светско првенство у фудбалу, а не крије да уме да се поприлично изнервира док гледа утакмице:

- Нервозан сам када губи наш тим, као и сваки мушкарац. Не гађам телевизор баш, јер је то глупост, али умем нешто да поломим - закључио је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.