Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Само сам хтела да знам да ми је МАЈКА добро": Сања Маринковић проговорила о НАЈТЕЖЕМ тренутку у каријери

Сања Маринковић поделила један од најтежих тренутака

1702819587_Foto-Ataimages.rs-Sanja-Marinkovic2.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сања Маринковић важи за једно од најпознатијих ТВ лица, а њена емисија, која се емитује већ преко две деценије, важи за култну.

Међутим, као и свако, и она је имала тешке тренутке у каријери. Један од њих открио је њен колега, када је испричао да га је Сања одушевила професионалношћу у тренутку када је чекала да јој јаве да ли јој је мајка добро.

- То ми се први пут догодило у животу и надам се и последњи, али сад имам прилику да се захвалим свима на стрпљењу. Нико није паничио - рекла је Сања у "Звезде Гранда Специјал", па наставила:

- Ми смо почели да снимамо и онда смо направили паузу од 45 минута јер ја нисам ментално била способна да се смејем и да правим неки циркус. Хтела сам само да добијем одговор да је све како треба са мајком и кад су ми јавили да је добро, упалила сам све своје лампице и све је било супер - испричала је водитељка.

Како је и сама истакла, у послу највише ужива, што сматра главним разлогом невероватне гледаности њене емисије која већ двадесет и три године краси мале екране.

- Желим да сви после те емисије буду срећни. Ја толико дуго радим овај посао, ценим своје госте и поштујем. Публика препознаје ту искреност јер ако се ја добро проведем монтирајући ту емисију онда знам да ће имати добру гледаност - поручила је Сања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas