Oglas
· · Komentari: 0

"Samo sam htela da znam da mi je MAJKA dobro": Sanja Marinković progovorila o NAJTEŽEM trenutku u karijeri

Sanja Marinković podelila jedan od najtežih trenutaka

1702819587_Foto-Ataimages.rs-Sanja-Marinkovic2.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Sanja Marinković važi za jedno od najpoznatijih TV lica, a njena emisija, koja se emituje već preko dve decenije, važi za kultnu.

Međutim, kao i svako, i ona je imala teške trenutke u karijeri. Jedan od njih otkrio je njen kolega, kada je ispričao da ga je Sanja oduševila profesionalnošću u trenutku kada je čekala da joj jave da li joj je majka dobro.

- To mi se prvi put dogodilo u životu i nadam se i poslednji, ali sad imam priliku da se zahvalim svima na strpljenju. Niko nije paničio - rekla je Sanja u "Zvezde Granda Specijal", pa nastavila:

- Mi smo počeli da snimamo i onda smo napravili pauzu od 45 minuta jer ja nisam mentalno bila sposobna da se smejem i da pravim neki cirkus. Htela sam samo da dobijem odgovor da je sve kako treba sa majkom i kad su mi javili da je dobro, upalila sam sve svoje lampice i sve je bilo super - ispričala je voditeljka.

Kako je i sama istakla, u poslu najviše uživa, što smatra glavnim razlogom neverovatne gledanosti njene emisije koja već dvadeset i tri godine krasi male ekrane.

- Želim da svi posle te emisije budu srećni. Ja toliko dugo radim ovaj posao, cenim svoje goste i poštujem. Publika prepoznaje tu iskrenost jer ako se ja dobro provedem montirajući tu emisiju onda znam da će imati dobru gledanost - poručila je Sanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas