Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сара Јо открила шта мисли о КОНСТРАКТИ и њеној победи, а ево шта је рекла о свом изразу лица на "Песми за Евровизију"

Сара Јо први пут јавно открила шта мисли о Констрактиној победи

1648277935_sara-jo.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Популарна певачица Сара Јовановић, познатија као Сара Јо није успела да победи на "Песми за Еворвизију 22" и завршила је на другом мсту, а када је Ана Ђурић Констракта проглашена за победницу, Сарин израз лица су сви коментарисали.

Прочитајте још: Глумица Анђела Јовановић поделила симпатичну фотографију из детињства: Да ли бисте је препознали? (ФОТО)

О реакцији Јовановићеве данима се причало, а Сара је сада открила како се осећала у том тренутку и зашто је имала "лажни кез", како су многи писали на мрежама.

- Искрено, ја сам у том тренутку размишљала колико ће још да ми зумира очни колутић док проглашава победницу, јер сам знала шта се чека и шта се жели у том тренутку, неки људи су дефинитивно то погрешно протумачили - рекла је Сара.

"Била сам разочарана"

- Наравно да је ту било разочарења, јер знамо да смо дали све од себе, али с обзиром да сам луди перфекциониста мени је било најбитније када изађем са тог стејџа, да сам задовољна и хвала Богу тако је и било. Наравно да су биле укључене емоције, али далеко од тога да сам била толико очајна - рекла је певачица.

О Констракти и победничкој песми "Ин цорпоре сано" мисли све најбоље, као и да ће остварити високи пласман у Торину.

Прочитајте још: "Не могу да верујем да ово пишем после две године..." МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ИСКРЕНО после првог концерта (ФОТО)

 

- То се никад не зна, али мислим да ће Констрактина аутентичност да је доведе до високог пласмана, до првог места. Мислим да је Констракта одувек била оличење аутентичности - рекла је Сара Јо за Гранд Онлине.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas