Oglas
· · Komentari: 0
poznati

Glumica Anđela Jovanović podelila simpatičnu fotografiju iz detinjstva: Da li biste je prepoznali? (FOTO)

Lepa Anđela krenula je stopama svojih roditelja, a sad se prisetila i ranog detinjstva.

1648205740_andjelaata.jpg
foto: Ata images
Oglas

Slavni glumci Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović, koji važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, ponose se ćerkom Anđelom, koja je izrasla u lepu, vaspitanu i talentovanu osobu.

Anđela se sve češće pojavljuje u medijima. Prvu veliku ulogu na malim ekranima ostvarila je kao kadetkinja Ceca u "Vojnoj akademiji" i od tada je stekla veliku popularnost. U skorije vreme možemo je gledati u jednoj od glavnih uloga u seriji "Nečista krv", u kojoj tumači Tašanu.

Lepa glumica podelila je simpatičnu sliku iz detinjstva na svom Instagram profilu.

Pročitajte još: Koštaju "SAMO" 100 000 dinara: Čizme Jelene Rozge sa minijaturnom štiklom podelile javnost (FOTO)

Foto: Instagram/printskrin/_blejzmodesti

Na slici vidimo da ima svega par godina, a da ne nosi roze odelce možda bismo je pobrkali sa dečačićem. Ono što je ostalo isto tokom svih ovih godina su prepoznatljivo plave oči. Anđela je dodala opis "Vreme je za džez", a na slici se nalazi pored klavira. Odatle možemo zaključiti da je, pored glume, i muzika bila njena strast od malih nogu.

Anđela je, bez svake sumnje, jedna od naših najlepših glumica mlađe generacije.

Pročitajte još: Viki Miljković bodri Mariju Šerifović iz prvog reda: Objasnila zašto drugi članovi žirija Zvezda Granda NISU DOŠLI na koncert

Bonus video:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas