Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Ковачевић проговорио о женидби и жељи да се оствари у улози оца: "Не водим се тиме кад ће и шта ће бити"

Саша Ковачевић се све више сусреће са питањима када ће се оженити

1684133128_dejana_zivkovic_14052023_0043.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певач Саша Ковачевић данас важи за великог заводника и миљеника међу женском популацијом, а осим физичког изгледа, певач има и глас који такође одушевљава све, а нарочито припаднице нежнијег пола.

Саша Ковачевић био је гост на крштењу сина, манекенке Дејане Живковић, и том приликом проговорио о својим плановима и вези са дугогодишњом девојком Зораном.

- Планирам Боже здравља да се остварим у улози оца, то је сврха живота и најлепши дар од Бога који можемо добити. Не водим се тиме кад ће и шта ће бити, кад Господ каже да је тренутак тада ће се то и десити и ја ћу бити најсрећнији човек - рекао је Саша, па проговорио о притисцима, јер још се још увек није оженио и остварио у улози оца, а многи сматрају да му је време.

- Ваљда је опет све то природно и нормално, али је на вама да дозирате колико желите да придајете значаја томе и да дозволите да се људи мешају у вашу интиму, све је до вас. Ми мушкарци смо чудни, константно смо незрели, ми би стално да будемо момци без обзира да ли смо ожењени или нисмо, то је неки ген, то не можеш да мењаш - истакао је Саша, па открио детаље из везе са Зораном.

- Нема простора за љубомору у нашој вези, тако се ваљда изградио неки однос да тога нема. Углавном су моје везе имале налет љубоморе у првих пола године, годину дана, после тога је све лакше. У претходним везама ми је то сметало, сада са Зораном не, јер смо се пронашли. Мислим да сам порнашао неког ко ми по свим параметрима одговара апсолутно. У случају да ми неко сутра страствено одовара не знам како, ја заиста знам да од овог што тренутно имам не могу наћи боље, то потписујем - изјавио је Саша за Блиц.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas