Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Матић је познат као велики професионалац, али каже да има једну ману: "Признајем, тежак сам за то"

Пред сам крај прошле године, Саша Матић, публику је обрадовао новим албумом који се зове "Два живота" и који су слушаоци жељно ишчекивали.

1646415845_sasa_matic_arena_08032016_009.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Након петогодишње дискографске пауте, почастио је публику са чак 15 нових нумера.

- Нисам могао да се одлучим ако би то било 10 песама шта ставити, а шта оставити за следеће и да не бих себе мучио рекао сам нека све иде на један албум. Албум се обично ради тако што избациш једну, две песме. Прошло је 5 година од како нисам снимао и било ми је неозбиљно да снимим једну песму и као то је то, онда или радимо како треба или не радимо уопште - рекао је Матић у емисији "Међу нама".

Свако ко је имао прилику да сарађује са Сашом, зна колики је он професионалац, али ни сам не крије да има једну ману када је један аспект његовог посла у питању.

Прочитајте још: Милан Марић поново заљубљен: Да ли је глумац у вези са Бјелином ћерком Миом?

- Ја сам врло тежак за снимање спотова морам да признам. Када би могло то да се сними сваки спот за клавиром и мало ту певаш...Али не може, тако да што се мора није тешко. Урадио сам већину спотова за нове песме. Ми сви од публике живимо и морамо то да поштујемо. Морамо да им будемо сервисни колико год је то у нашој моћи- објаснио је певач.

Велику пажњу изазвао је дует са Јеленом Розгом која му је иначе добра пријатељица и који броји преко 7 милиона прегледа. У тренутку када јој је Матић послао демо снимак, Розга је ишла на концерт, али већ на прве тактове осетила је емоцију и одмах пристала на ову сарадњу.

- Знао сам да је у гужви и замолио сам је само мало да чује, а она ми се убрзо јавила и само је рекла:"Ајмее" - испричао је Сале.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas