Oglas
· · Komentari: 0

Saša Matić otrkio ko je bio uz Džeja do poslednjeg trenutka: "Svi su ga ostavili kada više nije imao novca"

Prem Džejevom životu snimljen je film "Nedelja", a publika će saznati detalje koji su mnogi do sada bili nepoznati

1705325608_Untitled.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Publika sa nestrpljenjem iščekuje da pogleda život legendarnog pevača na velikom platnu, a njegov dugododišnji prijatelj, Saša Matić, otkrio je kako su se kolege ponašale prema njemu kada je ostao bez para.

Naime, Saša je jedan od retkih koji je nakon pevačeve smrti iskreno žalio Džeja, a tada je priznao da su mu mnogi kojima je on pomogao okrenuli leđa.

- Džeja su svi ostavili kada više nije imao novca. Uz njega su u tim trenucima ostali samo pravi prijatelji, među kojim asu Aca Lukas, Aco Pejović, Rule i ja. Bio je baš velikodušan. Ko god mu je tražio nešto na ulici, od njega bi dobio 100 evra – rekao je tada Saša Matić i priznao da su Džeja mnogi ostavili i zaboravili kada je pao finansijski:

- Bio je džek, nije žalio novac, delio je i pomagao svima. Onda se desilo da on nema, ali nikad nije kukao. Mi smo tačno znali kad ima, a kad nema. E, kad nije imao pare, nije imao ni veliki krug prijatelja osim nas nekoliko.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas