Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Саша Поповић први пут јавно проговорио о скандалу у Звездама Гранда и одласку Марије Шерифовић

Директор Гранд продукције открио позадину скадала

1616669924_sasa-popovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / ТВ Прва
Oglas

Саша Поповић, гостујући у једној емисји одлучио је да коначно стави тачку на све спекулације везане за дисквалификацију такмичарке Вање Кнежевић, али и наводном раскиду уговора са Маријом Шерифовић.

Прочитајте још: Стјепан Хаузер у страсном пољупцу са атрактивном плавушом (ФОТО)

- За ових 18 година преживели смо разне нападе. Било је толико музичких такмичења, ми смо одолели свему томе, дошли смо ту где смо. У суботу смо имали најгледанију емисију у последњих неколико година. Оно што је битно да кажем, да смо за све године смо изнедрили толико пуно деце, имена и певача и срећан сам што та деца данас имају своје куће, станове, децу, породице - рекао је Саша и одговорио да ли Марија Шерифовић заиста напушта место жирија у Звездама Гранда:

- Марија, ако ово гледаш, немој молим те да напустиш такмичење. Ма дајте, жири остаје такав какав јесте. У следећој сезони имамо све ново - рекао је, а онда се осврнуо и на читав скандал који је избио због дисквалификације младе такмичарке Вање Кнежевић:

- Немању Стевановића смо дисквалифилковали и Милену Ћеранић због ријалитија. Немању смо вратили, и Милени су увек отворена врата у Гранду. Марија је једном сама дисквалификовала једног такмичара и то се није дигла прашина тада. Ово је сад хаос јер је девојчица од 18 година - рекао је Поповиж у Јутарњем програму на телевизији Прва и додао:

- Ту се десило да је чланица жирија рекла то што је рекла, да би та девојка после емисије добила на хиљаде порука где су вређали жири. Она је ставила све те најгоре поруке и још им се захваљивала. То је било заиста не примерено, то је било за дисквалификацију. Ми смо је дисквалификовали и увече се јавио њен отац. Један фин човек и рекао је: - Господине Поповићу, шта ми сад да урадимо Вајну да вратимо - . Ја сам му рекао да то што је она подржала те поруке најгнуснијег садржаја. Он каже да зна да  је дете погрешило. Сутрадан сам се чуо са чланицом жирија и рекла ми је:

-Сале, добро сам размислила, врати је у такмичење. Испашће да сам ја таква и таква. И о томе сам причао са Маријом и таман кад смо размишљали да је вратимо, онда је она ставила на Инстаграм да су "Звезде Гранда" мизогинија, медиокритет и простаклук и написала: "Срећна сам што сам заувек завршила са оваквим видом такмичења. И коментаре су искључили... Све нам је јасно. И може да баци највеће лажи на мене. Ништа ми не представља, али вређати народ који ме подржава....". Она је рекла да је проживела психичко злостављање, па знате ви шта то значи?, причао је Поповић у "Јутру " на Првој телевизији.

- Питао сам чланицу жирија зашто је била тако окрутна, а она ми је одговорила да ју је хвалила у четири емисије, али да би је подстакла да промени тај имиџ. Ово је за Вању Кнежевић највећи маркетинг. Тако је Кеба дочекао на нож Милицу Павловић, кад сам погледао гласове, народ је гласао као луд за њу. Није била фаворит и дошла је до финала, и показало се да је добар певач и велика звезда. Чим неко неког нападне у емисији, тај одмах иде високо - рекао је Саша Поповић и открио шта му је Марија рекла:

Прочитајте још: Рада Манојловић јавно подржала дисквалификовану такмичарку из Звезда Гранда, а онда је уследио и одговор (ФОТО)

- Марија ми је јавила да њених 19 такмичара хоће да напусти такмичење. Одмах су кренули да пишу да је Саша Поповић уценио кандидате. Нисам никог уценио. Рекао сам Марији да им објасни да ако сад напусте такмичење, треба наставити даље такмичење и да више они неће моћи да се такмичити. Неће снимати никада за "Гранд", никад се неће појавити у "Гранду", а реално гледано "Гранд" је највећи промотер. Сад имамо 100 њих, а ја бих и са 20 направио исту гледаност - закључио је директор "Гранда".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas