Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сашка Ђоковић објаснила како је Ђорђе реаговао на порођају, па испричала да ли јој Јелена даје савете у вези са одгајањем детета

Сашка Ђоковић, супруга Ђорђа Ђоковића, породила се пре три недеље и на свет донела сина Александра

1681209412_zreb_serbia_open_16042022_0068.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Рођење детета донело је велику срећу целој породици, одмах је организовано велико славље за породицу и пријатеље, а Шашка сада објашњава шта је за њу било најемотивније са прославе коју је пратила путем видео порука.

- Па нисам била на тој прослави, али толико снимака су ми послали тако да се осећам као да јесам била. За мене најемотивнији тренутак је био наравно Ђолетов говор. Када сам га добила преплакала сам буквално сат времена. То је све од среће и узбуђења, и те неке повезаности. Он је заиста док сам била у болници био константно са мном, једино што није спавао у болници. Он је све до прославе био са нама, отишао је на прославу, па се вратио код нас. Када сам чула његове речи то је нешто што ме је сломило у том тренутку - рекла је Сашка за Телеграф.

Подељења су мишљења у вези са присуством очева порођају. Ипак, Ђорђе се одлучио на овај корак и није се покајао, а Сашка је испричала каква је била његова реакција.

- Био је план да он ту само седи, да буде ту и дочека бебу, да би имао тај први контакт какав сам и ја имала. Међутим, он је гледао читав процес. Ја сам га питала "јао, па зар ти то није гадно?", међутим, он каже да је њему гадно и ружно кад то види на ТВ-у, али када сам ја у питању и наше дете, ништа му није ружно и страшно. Тако да је он желео да прати све што се дешавало - открива Сашка Ђоковић.

Сашка је само три недеље након порођаја започела нови бизнис, а сада је открила и како све постиже.

- Он и ја смо јако добро организовани. Једва чекам да мало порасте и да могу да почнем да га доводим овде. Већ имам део где желим да поставим колевку, и да буде прави члан овог концепта. Генерално што се тиче овог тренутка, кад нисам ја ту, он је поред бебе, и обрнуто - каже Сашка.

С обзиром на то да је Јелена Ђоковић посвећена деци, Сашка је открила и да ли јој је дала неки савет.

- Па ми не делимо савете. Свако живи како жели, тако да не треба се ни мешати у те неке ствари кад су деца у питању. Ја за било који савет питам маму јер ме је она одгајила и мислим да је урадила праву ствар. Многе ствари у животу ћу преузети од ње и тако васпитати своје дете сутра - каже супруга Ђорђа Ђоковића.

Сашка је такође открила и како је Новак реаговао када се сусрео први пут са Александром.

- Новак је дошао са сином Стефаном, и заиста је било дирљиво. Стефан је био много радостан када је сазнао да ће доћи још једна беба у ову породицу. Одмах је реаговао онако, "Сашка, само да буде мушко, хоћу да имам брата", тако да сви су били срећни и радосни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas