Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сашка и Ђорђе Ђоковић отпутовали у Грчку: Ноћење плаћају 1000 евра, а њен изглед у бикинију одушевљава само 3 месеца након порођаја (ФОТО)

Млади брачни пар почетак лета проводи у Грчкој

1688891265_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ Сашка Веселинов Ђоковић
Oglas

Ђорђе Ђоковић и Сашка Веселинов отпутовали су на одмор, а за дестинацију су одабрали Грчку, тачније грчко острво Миконос.

Судећи према фотографијама које је објавила млада креаторка, одсели су у једном од луксузнијих хотела са погледом на море где ноћење кошта и преко 1000 евра.

Сашка са Миконоса редовно објављује фотографије, а иако се породила пре само три месеца, може да се похвали одличним изгледом.

Подсетимо, Сашка Веселинов Ђоковић је недавно испричала колико се њен и Ђорђев дан променио од кад је у њихове животе дошао син Александар.

- Мој сваки дан је пун акције, заиста ми никад није досадно. Тренирам сваког дана, успевам и да креирам нове колекције, одлазим неретко у свој салон венчаница, а такође проводимо и што више времена на свежем ваздуху са бебом. Александар је дивна беба и не буди родитеље ноћу, често у шали кажемо да је у нама старијима проблем, а да је са њим врло лако функционисати. Ретко кад чујемо да заплаче, и то када се деси тачно знамо шта му је потребно и због чега се оглашава. Да ли имамо среће због тога какву бебу имамо, или смо ми допринели да његова енергија буде таква, како год било ми смо задовољни. Једноставно је, децу и животиње не можеш преварити, њихова интуиција је веома изражена.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas