Oglas
· · Komentari: 0

Saška i Đorđe Đoković otputovali u Grčku: Noćenje plaćaju 1000 evra, a njen izgled u bikiniju oduševljava samo 3 meseca nakon porođaja (FOTO)

Mladi bračni par početak leta provodi u Grčkoj

1688891265_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ Saška Veselinov Đoković
Oglas

Đorđe Đoković i Saška Veselinov otputovali su na odmor, a za destinaciju su odabrali Grčku, tačnije grčko ostrvo Mikonos.

Sudeći prema fotografijama koje je objavila mlada kreatorka, odseli su u jednom od luksuznijih hotela sa pogledom na more gde noćenje košta i preko 1000 evra.

Saška sa Mikonosa redovno objavljuje fotografije, a iako se porodila pre samo tri meseca, može da se pohvali odličnim izgledom.

Podsetimo, Saška Veselinov Đoković je nedavno ispričala koliko se njen i Đorđev dan promenio od kad je u njihove živote došao sin Aleksandar.

- Moj svaki dan je pun akcije, zaista mi nikad nije dosadno. Treniram svakog dana, uspevam i da kreiram nove kolekcije, odlazim neretko u svoj salon venčanica, a takođe provodimo i što više vremena na svežem vazduhu sa bebom. Aleksandar je divna beba i ne budi roditelje noću, često u šali kažemo da je u nama starijima problem, a da je sa njim vrlo lako funkcionisati. Retko kad čujemo da zaplače, i to kada se desi tačno znamo šta mu je potrebno i zbog čega se oglašava. Da li imamo sreće zbog toga kakvu bebu imamo, ili smo mi doprineli da njegova energija bude takva, kako god bilo mi smo zadovoljni. Jednostavno je, decu i životinje ne možeš prevariti, njihova intuicija je veoma izražena.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas