Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сека Алексић кубури са килограмима: "Дешава се да не могу да се сагнем да завежем пертле" (ФОТО)

Сека је искрено проговорила о својој килажи

1658649629_Foto-Ataimages-Seka-Aleksic-Pixabay.png
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс - Сека Алексић
Oglas

Сека Алексић је у Црној Гори са својим мужем Вељком Пиљикићем. Сека неуморно ради скоро свако вече, а између наступа нашла је времена да испроба нове ствари. 

Једна од њих је сурфовање, међутим Сека се ту није најбоље показала.

- Мој муж је хтео на ту даску, битно је да стојиш равно. Ја сам искористила то само да се фоткам, и то једва (смех). Кад су фотке у питању и леп видео, све ћу урадити за то - рекла је Сека.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - сека_алексиц

Она је открила и које планове има у наредном периоду.

- У плану је да се заврши турнеја летња. Од септембра планирам нешто о чему још увек не могу да причам. Биће нешто занимљиво за жене. Пред Нову годину планирам нешто ново од музике да урадим - рекла је певачица.

Прочитајте још: Певачица Селма Бајрами показала облине: Њен купаћи одушевио фанове (ФОТО)

Што се тиче килаже, Сека не држи стриктне дијете, већ када види да се број килограма повећао, она једноставно смањи количину хране коју једе. 

- Нове песме се увек планирају, свакако да ћу радити у студију. Имам у плану још ствари, ал' знаћете све, не бринем. Дијете не држим, ја или једем, или не једем. Дешава се да не могу да се сагнем да завежем пертле или да закачим шналу на сандали, онда кажем себи: "Доста" - закључила је Сека.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas