· · Коментари: 0

Сека Алексић први пут јавно открила због које песме је данас срамота, а један је од њених највећих хитова

Певачица после дуже паузе се појавила у јавности

1652701935_seka.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/секаалексиц

Сека Алексић ретко се појављује у јавности, а овог пута је у емисији  у „Првом реду“ отворено причала о новом албуму, свом животу, каријери и породици.

Прочитајте још: Дејана Живковић изашла из породилишта: Манкенку муж одушевио са огромним букетом цвећа (ФОТО)

- Сви ми имамо осцилације и у послу и у животу. Некако сам се остварила као мајка два дечака, као жена која воли свог супруга, која има његову подршку и то ваљда сија из мене. Срећна сам због приватног живота као и због новог албума који је требало да угледа светлост дана пре три године. Људи су ово схватили као вратила се она стара Сека – рекла је певачица за К1 телевизију.

Она је открила зашто је требало да прође пет година да би објавила нови албум

-Свим тим крупним и великим стварима које захтевају пажњу треба дати времена, пре више од три године снимила сам пола албума. Тада сам снимала са дететом у стомаку, али сам морала и због короне да направим паузу. Мислим да нам Бог пошаље све у право време, а и што каже Иво Андрић треба да препознамо те знакове поред пута, а ја их некако полако препознајем како растем. Око нас је поремећен систем вредности и заиста морате знати како да препознате прави пут.


О Марини Туцаковић

Марина је у најтежем животном тренутку написала песме за нови албум Секе Алексић.

- За мене је то било јако емотивно, обележила је почетак моје каријере, поред песме Црно и златно написала је и песму Лед, Искористи моје мане, Боли стара љубав и Импулси. Та пауза у сарадњи између нас се некако сама десила, нисам добијала мелодије за њене стихове. За овај албум смо се и Вељко и ја сложили да су три мелодије дефинитивно за њу, када сам је звала рекла је: Где си бре Секо, коначно да нешто направимо заједно – казала је Сека за К1 телевизију - Те песме су Биоскоп, Паралела и Позив у помоћ. Марина је буквално све три песме написала за седам дана и ништа нисмо мењали јер је све било савршено. Нико на сцени не постоји као Марина и никада се она неће поновити. 

Сека је испричала да је одушевљена својим тренутним сарадницима.

-У тиму смо сви усклађени и сложни и никада нисам била срећна као сада са сарадницима, а луда сам док радим. Расправљам се и претендујем на ону страну за коју сматрам да је боља. Свакако мислим да никога нисам повредила на неки начин, кад погрешим ја кажем: Опрости ја сам погрешила, нисам размишљала, опрости ако можеш исправићу следећи пут, а тако васпитавам и своју децу.

О свом сурпугу Вељку и конфликтима с колегиницама

- Вељко је особа која не воли да се експонира, непријатно му је да је на телевизји и у медијима, када нам приђу новинари он се помери и ја му кажем: Стани, мислиће људи да ти и ја немамо никакав брак, је л ти бежиш од мене, али ја га разуемм и некако сам и сама дошла у тај стадијум да тотално будем изолована, али богами треба да се намучим за то, не могу скроз да се дистанцирам. Нисам осетила ни у једном сегменту да сам погрешила што нисам стално на телевизији – испричала је Сека у „Првом реду“ - Одавно сам превазишла да се у јавности расправљам с колегинцима. Пре супруга сам се осећала сама и трудила сам се да саму себе одбраним, али мислим да људе који се каче за нас треба да пустимо да се сами ваљају у свом блату, жао ми је што раније нисам тако размишљала.

Сека је признала да је данас срамота што је отпевала стих "Закуни се у курву"

- Песма је феноменална и ја волим ту песму, али ја данас не желим да будем део песама које намерно имају ружне речи у себи како би привукла пажњу. Саша Лазић, мој пријатељ, написао је ту песму и ја сам му рекла: Певаћу закуни се у жену, што ноћас с тобом пије, а он ми је одговорио Не долази у обзир, песма онда није твоја. Ја се као нешто наљутим на њега, не чујемо се три дана, наравно Вељко је између те две ватре и он каже да је та реч у реду. Ја сам само замислила моју децу и сву другу која ће то да чују. Ја сутра хоћу када моје дете укуца моје име да излазе лепе ствари, а не неке ружне, и дан данас кад певам то курву мало блаже певам, мада у 90% случајева публика то пева.

О породици, деци и браку са Вељком

- Данас је јако тешко сачувати породицу, тешко је наћи сурпуга или супругу која те воли и поштује, васпитање деце је велика одговорност и јако је тешко. Вељко и ја смо се добро договорили и добро балансирамо, не свађамо се никада, некад ја знам да прећутим, а сигурно и он зна да прећути, знамо неке наше мале тајне и држимо се тога. Ја кувам за нас три, седим и пијем кафе с дадиљама, све их доживљавам као своју децу, да не кажем као млађе сестре, код нас само влада љубав – испричала је Сека на К1 телевизији - Јаков данас има пет и по година а Јован две и по године. Јаков је немиран, прво дете, све му се опрашта, а Јован је на тату, смиренији, пун љубави, захваљује се за све. Јаков гура своје и грми док то не уради, али ту сам ја крива ја сам мама са нула ауторитета, али кажем зваћу тату јер је он строжији. Моје и Вељкове породице сјајно функционишу, моја свекрва је моја друга мајка. 

Певачица је испричала како је мајка од другара њеног сина забранила свом детету да иде код Секе

- Једна мама је бранила Јаковом другу да долази код нас јер сам ја певачица, мама је слушала као неку озбиљну музику попут опере. А онда то дете није могло да се дружи ни са једним дечаком из тог друштва јер су сви долазили код нас. Ја сам деци дворска луда која скаче и која се преврће, износим слаткише, торте, сладоледе. Јаков је питао за тог друга и ја нисам особа која је имала скандале, не знам од чега ја имам да се стидим – рекла је она у „Првом реду“.

 


Критике због Ми нисмо анђели 3 и подршка Сергеја Трифуновића

- Било је то доста озбиљно, и пре моје улоге у том филму ретко су певачице играле у филмовима, али то је исто као када бих се ја као певачица бунила што глумци певају, мене је Срђан Драгојевић позвао. Нудили су ми и улогу у Милионер у телу богаташа. Добила сам критике, а Сергеј Трифуновић ми је после свега тога слао неку књигу на основу које је тербало да се ради филм, Сергеј ми је готиван лик.

Певачица је открила гледаоцима „Првог реда“ да добија свакакве коментаре.

- Комуницирам с публиком и те како, људи ме чак питају да им позајмим новац,  наравно удељују комплименте, више пута су ме контактирале жене које се боре за потомство, добиле су јаку подршку од мене. Наравно има и људи који су прави поштоваоци моје музике и свиђа им се како сам сазрела – закључила је за К1 телевизију Сека Алексић.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.