· · Коментари: 0

Сека Саблић отворено о својим лошим особинама: "Изгледам грозно, јако сам нервозна особа"

Глумица у новом филму "Комедија на три спрата" игра џангризаву комшиницу, а иако је готово цела постава већ одгледала ово остварење, она је нешто касније сумирала утиске

1665728928_seka-sabljic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС

Јелисавета Сека Саблић ове године је прославила 80. рођендан, не размишља о пензији, али како каже, увек је искрена према себи, а ми бисмо рекли да је можда мало и сурова. Легендарна глумица каже да је задовољна улогом комшинице Живке у поменутој комедији, те да иначе себи увек нађе неку грешку.

Прочитајте још: Филм МАРАТОНЦИ ТРЧЕ ПОЧАСНИ КРУГ омиљен је многима, а да ли знате ко је заправо био чувени ПАНТЕЛИЈА?

– Прочитам сценарио и гледам да ли ћу моћи, то никада не знате. Да ли ћу моћи да изађем из својих неких клишеа, да нешто ново урадим, и идем даље. Нисам се надала да ћу бити толико, изгледам грозно, али јесам задовољна. Нисам волела да се гледам када сам била млађа, а сада сам пристала на себе и волим, видим све грешке. Увек ми се чини да је требало јаче – рекла је глумица за Блиц ТВ, те је додала да ли стиже да попије кафу са комшијама.

– Не. Немам времена и јако сам нервозна особа. Све их волим, препознајем, разумем и ценим, али мој живот се састоји од моје породице, посла којим се још увек бавим и одмарања јер сам заиста у дубоким годинама – искрена је Сека, која признаје да између ње и њене јунакиње има сличности:

– Има у том односу према сину. Мајка увек остаје мајка. То ме је јако привукло, инспирисало ме је и било ми је провокативно да нешто урадим. Хтела сам и чвршће да одиграм. Умем да подвикнем, али теже крпом ударам као Живка. Пристојна сам домаћица, за преживети. Недавна глумичина изјава "Отаџбина је тамо где ти је добро, а не где су сарме", изазвала је негативне коментаре, а Сека се сада осврнула на то.

Прочитајте још: Ово нисте знали о филму МИ НИСМО АНЂЕЛИ: Ево који прослављени глумац је одбио да тумачи лик АНЂЕЛА

– Немам појма, не знам шта је у њиховим главама. Сви моји интервјуи су такви. То за сарме баш, односило се на дијаспору. Много сам путовала како сама, тако и са представама, Ланетом Гутовићем и сећам се да су се увек извињавали јер им деца не говоре добро српски. Шта има да говоре добро српски? Живе овде. Добродошао је сваки језик. Живот је свуда, и у дијаспори, и у болници... – закључила је она за Блиц ТВ.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.