· · Коментари: 0

Син Шабана Шаулића стаје на "луди камен": Свадбу плаћају више од 70.000 евра - све је спремно за незаборавну журку

Михајло Шаулић и Марина Вeлимировић венчаће се у недељу у једном елитом хотелу

1663834966_Foto-Printscreen-Instagram-saulicmihajlo.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - саулицмихајло

Михајло Шаулић, син покојног певача Шабана Шаулића, и његова трудна изабраница Марина Велимировић у недељу ће изговорити судбоносно "да", а прослава ће бити организована у једном од најелитнијих београдских хотела.

Како Курир сазнаје, младенци су за венчање издвојили више од 70.000 евра. Они су за свадбено весеље у хотелу дали чак 48.000 евра, док су за две венчанице које ће Марина носити одвојили 20.000 евра.

- Марина и Михајло су веома узбуђени и с нестрпљењем ишчекују дан венчања. Све припреме су завршене, лепо су све организовали па није било панике и јурњаве у последњи час. Марина ће носити две венчанице. Знам да су само за венчанице дали 20.000 евра, уопште нису штедели, него су се потрудили да приуште све што желе како би им дан свадбе био незабораван - започео је за Курир добро обавештени извор близак будућим младенцима, који је открио и ко ће забављати госте на весељу:

- С обзиром на то да се жени син Шабана Шаулића, биће много музичара међу званицама и сигуран сам да ће се латити микрофона. Они су ангажовали бенд Алиби, који ће бити задужен за добар провод. Шабан је с њима сарађивао. Музику нису пуно платили јер ће бити бакшиша, па је цена за цео тим само 1.500 евра - објаснио је он.

Прочитајте још: Због љубави је напустила посао водитеља у "Гранду" и преселила се у Италију: Удала се за ГРОФА и сада ужува у луксузу

Иначе, будућа супруга Шабановог сина је дипломирани педагог и ради као просветни радник. Михајло, који је иначе генерални конзул Србије у Цириху, за кума је одабрао дугогодишњег пријатеља који се не бави јавним послом, док ће Марини кума бити најбоља другарица. Према речима извора, овој свадби ће присуствовати 400 званица. Они су одабрали најскупљи мени у том хотелу, па је цена по особи 120 евра.

- Они су као породица широке руке, па ме не чуди што су одабрали најскупљи мени за своје госте. Само трошкови музике, простора и венчаница износе близу 70.000 евра - закључио је саговорник за Курир.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.