Oglas
· · Komentari: 0

Sestra Jelisavete Orašanin preslikana je glumica: Dva puta ćete pogledati sliku (FOTO)

Naša glumica nedavno je objavila sliku sa sestrom, a sličnost između njih dve je zapanjujuća

1655103350_jelkica.png
Foto: Instagram/printskrin/jagodenamagli
Oglas

Pored svog višegodišnjeg izabranika, košarkaša Miloša Teodosića, velika podrška u Jelisavetinom životu je njena sestra, Milica. Glumica nikada nije krila koliko joj starija sestra znači.

— Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kog ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - istakla je Jelisaveta davno za "Kurir".

Milica je udata u živi u Beogradu i mama je jednog divnog dečaka, kako prenosi "Kurir". I pored toga, ona pomaže sestri oko dece.

Pročitajte još: "Mnogo si lepa, kao lutkica": Pevač nakon razvoda završio U ZAGRLJAJU Jovane Jeremić (FOTO)

Kada je Orašaninova okačila fotografiju sa sestrom, nizali su se komentari pratioca koji su zapazili da su njih dve preslikane.

Milica je starija dve godine i nije odabrala da se bavi javnim poslom. Diplomirala je stomatologiju, a ponekad je možemo sresti i na nekom javnom događaju.

Pročitajte još: "Nismo kupili sve za dete, imamo stvari od njegove sestre": Evo kako Hana Huljić i Petar Grašo dočekuju bebu

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas