Oglas
· · Komentari: 0

Sin Saše Joksimovića prolazi kroz pakao vršnjačkog nasilja: "Pretili su palicama, bokserima, psovali, a bili su tu i noževi"

Glumac progovorio o nasilju koje trpi njegov sin

1655113612_sasa-joks.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Saša Joksimović, nedavno je na društvenoj mreži Fejsbuk otkrio da je njegov sin žrtva vršnjačkog nasilja, a sada je gostujući u jednoj emisiji i pojasnio o čemu se radi:

Pročitajte još: Sestra Jelisavete Orašanin preslikana je glumica: Dva puta ćete pogledati sliku (FOTO)

- Došlo je do incidenta u onom trenutku kada mu je jedan vršnjak, možda i mlađi od njega, pretio bokserom da će ga tući. Ja sam u jednom trenutku mislio da on mene možda laže, to je pubertet jer ima 13 godina itd... I ja mu kažem ajde da ga pronađemo, da vidim da li zaista se to desilo. I zbilja, mi smo otišli u park i tu je bio njegov otac, puno dece. Ja mu priđem i kažem mu: "Ćao, ajde daj mi taj bokser". On me gleda onako čudno i kaže: "Pa ne, ja sam se šalio...". I tu se sve to lepo završi, roditelji su bili tu i porazgovarali smo, i oni su rekli da se to neće ponoviti, da treba lepo da se druže, da je to veliki park, park za sve. Oni su obećali da će tako biti i to je prošlo - rekao je Saša Joksimović gostujući u Jutarnjem programu na televiziji Prva i otkrio da se situacija ponovila posle nedelju dana, ali da je srećom jedan čovek bio tu koji je zaštito njegovog sina i drugare.

- Posle sedam dana dešava se to da je moj sin ponovo bio sa drugarima u Čuburcu, a isti dečaci su im pretili sa palicama, bokserima, psovali ih, bili su tu i noževi... Srećom, jedan čovek ih je zaštitio.

- Kulminacija svega toga se desila kada sam išao za Ivanjicu, igrao sam predstavu, bio sam u kombiju, mene zove sin i kaže: "Dođi odmah u Čuburac". Ja ga upitam šta je bilo, on mi kaže da su mu ukrali pare i polili vodom. Bio sam vruće glave, izrevoltiran i onda sam objavio na Instagramu video. Tada sam dobio puno poruka od roditelja koji su mi pisali da se suočavaju sa istim problemima.

- I ja sam bio žrtva vršnjačkog nasilja - zaključio je glumac.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas