Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Славица Ћуктераш поново у болници: Поручила само једно (ФОТО)

Славица Ћуктераш објавила је фотографију из болнице чиме је поново забринула обожаваоце

1670688806_cebbdd451013c18b2e1c91fedad5a9a361646bca.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Певачица је на друштвеној мрежи Инстаграм открила да поново није у најбољем здравственом стању.

Тренутно се налази у једној приватној болници и прикључена јој је инфузија. 

Прочитајте још: Вељко Ражнатовић данас пуни 26 ГОДИНА: Цеца му честитала уз ЕМОТИВНЕ снимке и прелепу поруку (ВИДЕО)

- Себи имам да поручим само издржи, легендо - написала је Славица у оквиру фотографије, шалећи се на свој рачун.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Славица Ћуктераш

Славица се никада није либила да отворено говори о здрављу, како психичком, када је имала нападе панике, тако и физичком.

- Када сам се вратила у Србију, мислила сам да нешто здравствено са мном није у реду, па сам кренула да идем код лекара опште праксе, кардиолога, не знам ни сама где сам све ишла... Да би сви они мени рекли да сам ја апсолутно здрава, мој организам је млад, пуна сам снаге, али сам ја знала да ја нисам добро и да нешто са мном није у реду. Прошло је ту пар месеци мучења док се нисам обратила на право место - последња ствар која ми је остала је неуропсихијатар. Жена ми је установила да имам анксиозно стање и нападе панике, што је за мене био шок. Рекла ми је да то није болест, да је то стање и да се то лечи. Моје лечење је трајало две године уз терапију и разговоре са неуропсихијатром – рекла је Славица једном приликом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas