· · Коментари: 0

Слобода Мићаловић о родитељству: Открила која јој је највећа мајчинска брига

Глумица је отворено причала о родитељству и ћеркама, као и бригама које је муче

1653225777_glumackipar.jpg
Фото: Н. Фифић

Слобода и Војин Ћетковић у браку су од 2008. године. Круна њихове љубави су близнакиње Вера и Мила. Међутим, познати глумачки пар не експонира децу јавности. Труде се да свој породични живот и две наследнице држе подаље од камера.

Мићаловићева је приликом гостовања у једној емисији објаснила због чега, све до скора, њене мезимице нису присуствовале јавним дешавањима:

- Војинова идеја је била да их склонимо, не да их не би видели људи, деца као свака друга деца. Нисмо хтели да им намећемо, да не морају да носе и наш живот и прерано улазе у тај свет. Сада су свесне, и саме су желеле да дођу на премијеру филма - рекла је лепа глумица.

Прочитајте још: Иза осмеха Гоце Лазаревић, крије се велика туга: Певачица проговорила о насиљу

Између осталог, признала је која је њена највећа брига када је одрастање Вере и Миле у питању:

- Нема неког универзалног одговора на то. Сваки дан те нешто брине. Та неизвестност да ли ћеш моћи да их заштитиш. Сваки родитељ жели да заштити своје дете, у сваком смилу, и онда си разапет између тога да не можеш да их штитиш и да у једном тренутку живот другачије ствари носи. Мораш да их припремиш једном да долете из гнезда - закључила је она.

Војин је приликом гостовања у викенд издању "Шаренице" пре пар месеци рекао:

"Породица је база. Прибојавали смо се за ћерке. Рано су почеле да се пењу по столовима. Схватили смо да сва децо то раде. Оне су само мало слободније. Ако пожеле глуму, рећи ћу им - слободно. Волео бих да имају слободу као ја. Биће им теже него Боби и мени" - признао је талентовани глумац.

Бонус видео:

 

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.