Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Слобода Мићаловић открила: "Добијала сам доста понуда да снимим песму", па се дотакла Милице Павловић - "Она је велики борац"

"Стварно мислим да има много бољих певача од мене"

1687512648_jasmin_levi_22062023_0069.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Сестре Мићаловић биле су једне од многобројних посетилаца друге вечери музичког фестивала Белграде Ривер Фест. Слобода се појавила у дугој црној хаљини, а на поменути догађај дошла је право са сета. И њене сестре су се одлучиле за тамније тонове.

Слобода је припадницима седме силе открила да је током каријере добијала пуно понуда да сними песму:

- Добијала сам доста понуда да снимим песму и не знам ко би морао да ми понуди песму да бих пристала да је снимим. Стварно мислим да има много бољих певача од мене и да нема потребе да им ја заузимам место. Искрено то мислим. Није то никаква лажна скромност, ја лепо певам за глумицу, али не и за певачицу. Музика није мој терен, да сам хтела да будем певачица сигурно бих то остварила. Ја сам се школовала да будем глумица и у том послу се осећам добро. Могу ја да отпевам нешто, али ме не чини срећном као - објкада глумим - рекла је глумица, како преноси "Информер".

Дотакла се и своје суграђанке, Милице Павловић:

- Много поштујем Милицу Павловић, она је школска другарица моје Гаге, а и моја Лесковчанка, али ја ту врсту музике не слушам. Пустила ми је једну своју песму када смо биле на приватној прослави и свидела ми се. Милица је велики борац и мислим да ће са новим песмама још боље да се позиционира - закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas