Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снежана Дивац открила како је ћерки рекла да је УСВОЈЕНА! Израсла је у ПРЕЛЕПУ девојку! (ФОТО)

Снежана Дивац супруга кошаркаша Владе Диваца својевремено је у емисији “150 минута” причала је између осталог о мајчинству

1632901436_ana-divac.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм
Oglas

Снежана Дивац супруга кошаркаша Владе Дивац у емисији “150 минута” причала је између осталог о мајчинству и открила како је и када својој ћерки саопштила да је усвојена.

Наиме, познати пар је после двојице биолошких синова Матије и Луке пре 19 година одлучио да усвоји девојчицу Петру.

Снежана каже да је одувек у себи имала жељу да се као мајка оствари и кроз усвајање и како је њена ћерка одувек знала да је усвојена јер то није ништа лоше.

– Она је само на други начин ушла у нашу породицу. Љубав је апсолутно иста. То је исто кад рађаш друго дете па се плашиш да га нећеш волети као прво. Она је имала три, четири године кад сам јој рекла. Код нас је дошла пријатељица која је дојила бебу и Петра ме је питала да ли сам је дојила. Рекла сам јој да нисам. Онда ме је питала да ли сам дојила Луку и Матију, рекла сам да јесам. Питала ме је зашто нисам њу. Рекла сам јој: ‘Зато што те ја нисам родила’. Давала сам јој одговоре у односу на њена питања – рекла је Снежана, у поменутој емисији, и објаснила како је самим процесом усвајања и стручношћу људи одушевљена. Како каже, тренутна пракса да деца до усвајања буду у хранитељским породицама је хумана.

Радили смо и ДНК - повезани смо генетски

Снежана се затим осврнула и на синове Луку и Матију који су своју сестру од почетка гледали као рођену.

– Они имају 23 године, ту се уопште не прави питање… Штавише, интересантно, у Америци смо путем пљувачке радили тест на генетику и испоставило се да је Петра чак и генетски повезана с нама. Видите, ништа није случајно, иако је то најмање важно у односу на љубав – рекла је Ана.

– Могу да разумем да многим људима то није јасно, али увек кажем, замислите да вам је дете замењено у породилишту, никада га не бисте дали. Јер, љубав је много јача од крвне везе – навела је она.

Својевремено је и Петра емотивно писала о породици.

– Људи ме често питају како је то имати две маме и две тате. Немам по два родитеља, имам само моју маму и мог тату. Људе који су ме одгајили и учинили да постанем независна, интелигентна и јака девојка. Затим, имам и биолошку мајку, жену која ме је родила и којој ћу бити вечно захвална за то што сам данас окружена правим људима. Не знам ништа о жени која ме је родила, а ни о мом биолошком оцу и нисам у контакту са њима. Волела бих да их упознам једног дана, али ми се не жури. Често ми кроз главу пролазе питања да ли личим на некога од њих двоје и имам ли неке њихове особине – Петрине су речи којима је дотакла многе.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas