Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шок признање Наде Топчагић: "Гурнула сам дадиљу низ степенице"

Нада Топчагић открила је како умало лишила живота девојку која је у њеној кући радила као дадиља и спремачица, када је открила да ју је поткрадала, а њеног сина остављала гладног

1662452544_nada-topcagic.jpg
Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро
Oglas

Певачица је открила тајну чувану деценијама, те се присетила какве је ситуације имала са женама које су некада радиле код ње у стану на Косанчићевом венцу као кућне помоћнице. Иако је према њима била крајње великодушна и галантна, нанеле су јој невиђену штету, а једну коју је хтела да убије памти цео живот.

Прочитајте још: Овако је Петар Митић прославио рођење сина: Певач открио ко га је први исцепао (ФОТО)

- Нисам имала среће с дадиљама и кућним помоћницама никада. Имало се пара у то време. Радило се доста, крв смо пишали да зарадимо. Нема где нисмо путовали, остајали месецима. Морала сам тада да унајмљујем жене да ми помажу. Имала сам једну кућну помоћницу, тада сам сам била у Канади на турнеји. Мој син Микица је имао свега седам месеци. Ја усред Канаде, а комшиница ми јавља, видела је моја врата стана отворена, Микица у кревецу упишан, плаче дете, а она ми све покрала и побегла. Оставила дете само с отвореним вратима. Чак је и ствари за бебу однела - присећа се Нада ове ситуација, која није била нимало пријатна, те каже да ју је после тражила свуда, али је није нашла, док је другу дадиљу хтела да убије:

- Након ове јаднице нисам ангажовала жене неко време, али пред дочек Нове године морала сам да нађем девојку да ми чува сина. Једну помоћницу сам гурнула низ степенице, могла сам да је убијем. Толико сам је тукла да није била свесна шта јој се десило. Сећам се као да је данас. Ја се спремам да певам Нову годину у Ужицу, четири по подне, она долази и каже ми да неће да ми чува дете јер иде на дочек. Кажем ја њој: "Коју Нову годину, стани, све ти је*ем." Она је почела да бежи из стана с пуном торбом. Покрала ми ствари, нашла сам моје ствари код ње у торби. Гурнула сам је тада низ степенице, летела је као бубањ. Нисам мислила тада да могу да је убијем. После сам носила дете са собом у Ужице да певам дочек јер сам њу налупала - завршава искрена Нада. Патентирала сам пућење усана

Нада Топчагић сматра да је она патентирала чувено пућење усана на естради још раних осамдесетих, када није било силикона ни хијалурона. Певачица признаје да је само она имала тај израз на омотима за плоче, а онда су све остале колегинице почеле, по узору на њу, да се пуће и наглашавају усне.

Прочитајте још: "Жељни смо да неко каже да нас воли и да узвратимо љубав": Емотивна порука Тање Савић РАЗНЕЖИЛА и оне каменог срца (ФОТО)

- Појавила сам се 1977. са синглом "Заклањаш ми сунце" и тада сам се прва пућила на омотима. После мене су све певачице почеле да се пуће. Све су ме ископирале. Ниједна певачица то неће да каже, осим Цеце, која ми је признала да је гледала моје слике и доста учила од мене. И Дејан Милићевић је почео да говори певачицама да се пуће по угледу на мене. Ја сам била сва вамп. Пре мене је Силвана Арменулић патентирала деколтее. Она се прва појавила с тим грудима. Обожавала сам Лепу и Силвану тада. Мухарем Сербезовски је био мој узор. Њега сам обожавала. Ја сам, као дете, умирала за тим човеком. Нисам имала да једем, али сам му слала писма.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas