Oglas
· · Komentari: 0

"Željni smo da neko kaže da nas voli i da uzvratimo ljubav": Emotivna poruka Tanje Savić RAZNEŽILA i one kamenog srca (FOTO)

Pevačica nikako da pronađe princa na belom konju

1662375385_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Savic-Pixabay.jpg
Foto: Ataimages.rs, Pixabay
Oglas

Pevačica Tanja Savić već neko vreme privlači veliku pažnju javnosti zbog svog ljubavnog života. Ona je bila u turbulentnom braku sa Dušanom Jovančevićem, a mediji su spekulisali i o njenoj vezi sa Draškom Stanivukovićem.

Međutim, Tanja te navode nije potvrdila, a nedavno je rekla kako je emotivno slobodna.

Zbog toga je javnost iznenadila emotivnom porukom koju je objavila na svom profilu.

Pročitajte još: Sandra Obradović se oglasila nakon navodnog privođenja: Evo šta je manekenka rekla (FOTO)

"Nismo mi umorni od života, mi smo željni života, željni smo onih lepih osećaja, željni pažnje, nežnosti, lepih reči, željni da neko kaže da nas voli i da uzvratimo ljubav", podelila je emotivni citat Tanja.

Foto: Printscreen/ Instagram - tanja_savic_private

NJen bivši muž, Dušan, je bez njenog znanja odveo njihove sinove u Australiju. Ovo je bio veoma bolan period za pevačicu, a ona je tom prilikom za MAgazin In izjavila da je bila izmanipulisana.

"Ono što bih pre svega napomenula na temu muškaraca i manipulacije, jeste da mi žene steknemo zavisnost od njihove nazovi ljubavi, a u stvari to nije ljubav, već kašičice ljubavi, koji oni nama, nažalost, daju. Šta može da vas spasi iz takvog odnosa?", pričala je Tanja i dodala:

"Ne možete da promenite vi vašeg partnera, kao što ni ja nisam mogla svog. Oni se nikad neće promenuti, to su takvi ljudi, to je jednostavno njihov karakter i tu nema prepravke. Ono što možete da uradite jeste da sebe spasite. Ili ćete da trpite, da obolite, pa dobijete neku psihičku bolest, a kasnije neki kancer, daleko bilo, ali to tako ide. Ili ćete da bežite glavom bez obzira. Eto, ja sam izabrala ovo drugo, mada mene je ova situacija negde i spasila", rekla je Tanja u emisiji "Magazin In".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas