Oglas
· · Komentari: 0

Ovako je Petar Mitić proslavio rođenje sina: Pevač otkrio ko ga je prvi iscepao (FOTO)

Veselje u porodici Mitić

1662449426_petar-mitic.jpg
Foto: Instagram prinscreen/petarmiticofficial
Oglas

Ivana Pavković i Petar Mitić, postali su ponosni roditelji blizanaca, Vuka i Vojina.

Popularni pevač, sinoć je u jednom beogradskom lokalu organizovao proslavu, za porodicu, prijatelje i kolege, među kojima su bili Dejan Matić, Aleksandra Bursać, Milan Mitrović i drugi. 

Pročitajte još: Ima specifično značenje: Adriana Lima sinu dala neobično ime (FOTO)

- Euforičan sam, kako bih mogao da budem kad sam dobio dva sina, plus već imam jednog! Čekam prijatelje, najužu rodbinu, prijatelje, kumove, kolege. Ivana je lavica, jako je bila hrabra, jako sam ponosan na nju - rekao je Petar za Pink.rs i dodao:

- Bio je zakazan carski rez, nije bilo trudova. Zeznuto je jer je bilo pred vikend, zbog posla. Organizovao sam se brzo, pa sam mogao da dođem makar malo na proslavu - dodao je pevač.

Foto: Youtube Printscreen/GORI BALKAN TV

- Kolege muzičari su me prvi iscepali. Zamolio sam sve da ostanem sad u ovoj koju imam, ne mogu baš pred svima vama go - istakao je Petar.

Kako kaže, njihov stariji naslednik Vujadin je srećan što je dobio braću.

Pročitajte još: U "Igri prestola" njegovu ULOGU niko nije voleo: Danas izgleda neprepoznatljivo, ima 30 godina i ne bavi se glumom (FOTO)

- Sin stariji je mnogo dobro dete. Mnogo je srećan što je dobio društvo. Mada je prvenac, mezimac. On je izabrao imena za blizance. On se zove Vujadin, a kad smo registrovali auto rekao je da hoće da na tablicama bude VV, "po dva brata, Vojinu i Vuku", kako je pričao. Tako smo i ostavili da bude kad su se rodili - kazao je pevač i istakao da se nadao ćerkici, ali da je presrećan što su mu deca, što mu je najbitnije, živa i zdrava.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas