Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Стисни зубе и БОРИ СЕ за свог сина": Ана Бекута пружила подршку Северини

После одлуке Врховног суда многе познате личности пружиле су подршку Северини, а међу њима је и Ана Бекута која је овог пута била без длаке на језику

1706094196_Foto-Ataimages.rs-Severina-i-Ana-Bekuta.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Врховни суд у Хрватској у потпуности је вратио старатељство над Александром Поповићем његовом оцу, бизнисмену Милану Поповићу, што значи да је хрватској певачици Северини старатељство у потпуности одузето.

Више Северининих колегиница пружило је подршку певачици.

- Немојте никада дирати нечију мајку! Нисте свесни шта све Бог може да вам уради! - написала је Сека Алексић.

Поруку подршке написала је и Ана Бекута.

- Хоће ли да се нађе неко да напокон стане на крај овој агонији једне мајке? Имају ли они који одлучују о судбини њеног детета своје дете? Ако немају дете, имају ли барем своју мајку? Ако немају ни дете нити познају своју мајку, имају ли зрно савести? Како је могуће да се у Европској унији, здравој и правој, мајци може одузети дете које жели да живи с њом? Ако се ово дешава Северини, шта се, побогу, дешава некој непознатој, сиротој жени која нема ни простор, ни адвоката ни средство да се бори за своје дете - написала је Бекута па наставила:

- Јасно ми је да Северина неком може и да смета - увек су људима сметале лепе, паметне и јаке жене. Али, није ми јасно, годинама ми није јасно како они који одлучују о судбини тог дечака не мисле о њему? Зар је могуће да је мржња према Северини, склоност корупцији и трулеж система јача од емпатије према једном дечаку који никоме ништа није скривио и који жели да буде са својом мамом? Северина немаш избора него да устрајеш и бориш се. Нема другог начина и нема другог пута него да стиснеш зубе као и протеклих 11 година и бориш се за свог сина. И он и ми знамо колико га волиш. Држи се. Волимо те.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas