Oglas
· · Komentari: 0

STIŽE OLUJA- ''HURRICANE'': Ovo će definitivno biti naše LETO (FOTO/VIDEO)

Nova postavka grupe "Hurricane" objavila je svoj prvi album pod nazivom "Leto"

1689928327_376297_hurricane-promocija-18072023-0029_f.jpg
Foto: ATA
Oglas

Mlade i talentovane devojke Sara Kuruma, Jovana Radić i Miona Srećković, članice ovog sastava, osvojile su region. Kako i same ističu, zadatak da nadmaše popularnost prethodnica nimalo nije lak, a one sve vreme čvrsto gaze i spremne su na sve izazove.

- Zaista smo uživale dok smo radile sve pesme i spotove, da opravdamo ime naše grupe i mnogo nade polažemo u sve numere - ističu mlade i talentovane "uraganke".

Foto: ATA

- U grupi imamo našeg malog šefa a to je Miona. Ona nam je i mama i sve. Kuva nam, požuruje nas da ne kasnimo. Ona nam je tu nadređeni. Ovako se odlično slažemo. Mislile smo da to neće biti tako, ali kada smo se upoznale u studiju, odmah smo se združile - rekla je Sara.

- Tri devojke uglavnom je uvek problem. Pre okupljanja se nismo međusobno družile tako da je u početku bilo upitno da li ćemo da se slažemo, kako ćemo da se slažemo i kako će sve da ispadne - rekla je Miona.

Foto: ATA

- Onda sam nam ja spasila situaciju tako što sam gledala natalnu kartu. U natalnoj karti piše da smo trio fantastiko. Baš onako kompatibilne, sve nam se slaže. Dve trećine grupe čine vazdušni znaci i mi negde letimo, a Miona je zemljani i ona nas vuče. Ona nas malo spušta, mi nju malo dižemo i tako. Onda nam je vrhunski, tako smo ni na nebu ni na zemlji - ističe Jovana.

Kompletan intervju sa "uragankama" pogledajte u videu ispod:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas