Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Супруга Томе Здравковића открила непознате детаље из живота са славним певачем!

Тома здравковић био је један од највећих заводника на домаћој сцени

1632901023_toma-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1
Oglas

Супруга Томе Здравковића, Гордана, синоћ је одгледала филм „Тома“ и тим поводом гостовала је у „Уранку“ на К1 телевизији. Открила је најпре зашто није била на београдској премијери. 

Прочитајте још: "НИЈЕ БИО ЗАЉУБЉЕН У СИЛВАНУ": Певачица Зорица Марковић је добро познавала Тому Здравковића и тврди "ПРЕДСТАВИЛИ СУ ТОМУ КАО ПАЋЕНИКА"!

 - Нисам стигла на премијеру, јер у Канади стално мењају прописе због короне. Једва сам и сада стигла, десетак дана сам прикупљала све папире - казала је Гордана која је допутовала из Торонта. - Синоћ сам видела филм и Тома је за мене сада опет жив. Он је са мном увек, али када сам синоћ видела филм, то је било страшно – рекла је и заплакала. – Милан Марић је у филму 99 одсто Тома. Нисам могла да верујем колико је његов говор исти, његови манири. Плашила сам се да ће бити овако. Нисам знала да ће Милан толико да уђе у лик и Томину емоцију. Бјелу није интересовала Томина биографија, то ми је било јасно када смо разговарали, већ је он хтео емоцију. Да сазна шта је то у Томи што се зове туга. Сваки Миланов гест, покрет, мимика лица... толико подсећају на Тому да је то невероватно. 

Гордана Здравковић казала је да би свима волела да остави Томине песме

- Млади су се изгубили, а волела бих да се кроз његове песме врате љубави и емоцијама. Томи су песма, љубав и емоција највише на свету значили. Стално је трагао за тиме шта је то у њему тако тужно. То му је била и последња песма коју је написао. 

У браку су провели 18 година

 - Живот са Томом није био лак, али није било ни тешко. У почетку је било веома конфузно. Имала сам 25 година када смо се упознали, а он је био 12 година старији. Био је оформљена личност и морала сам то да прихватим. Нисам хтела да га мењам. Морала сам да се уклопим у његов живот. Он је био човек који је јако мало причао, морала сам сама да долазим до решења и сазнања шта воли и шта не воли – рекла је Гоца у „Уранку“ Јовани Јоксимовић. - Био је неповерљив, стално је имао сумње. Почела сам да га схватам тек када ми је рекао: Све што можеш руком да дотакнеш, то није вредно, то није живот. Говорио је да му је исто да ли живи у палати или у собици. Стално је био на ивици. Тражио је слободу. Питао би: Зашто људи морају да имају возачку дозволу? Говорио би ми: Немој да чекаш да нешто завршиш да би живела, живи сваког тренутка. 

 

Никада га није питала где је био и шта је радио

- Пре мене је имао три брака и он није трпео да му неко говори шта може, а шта не може. Био је импулсиван, када је нешто хтео – морао је то да уради. У мени је нашао жену која може да га разуме, била сам му мирна лука. Сматрала сам да треба да живи сваки дан најбоље што може, јер када смо се упознали већ је био болестан. Никада му ништа нисам замерила, пратила сам га у свему. Волео је људе много, написао је песму „Волео бих да загрлим све несретне овог света“. Поред мене је могао и да се заљуби. Кажем му – Ако имаш неку муку, ако си се заљубио, дај да решимо проблем. Никада га нисам питала зашто је потрошио новац, где је био, шта је радио. За њега би то било оптерећење. Рекао ми је једном: Хоћеш ли ме питати где сам био три дана? А ја му кажем: Јел ти било лепо? И Он каже: Јесте, а ја: То је важно, да ти је било лепо.  

Силвана

Гордана Здравковић казала је и да претпоставља да је њен супруг био заљубљен у Силвану али да то никада никоме није рекао. 

Прочитајте још: Генетика или естетски захвати? Емина Јаховић важи за праву ЛЕПОТИЦУ, а ОВАКО је изгледала на почетку каријере (ФОТО)

 

- Међу њима је постојало велико пријатељство, али она је за њега била недостижна. Верујем да никада није имао храбрости ни да јој каже да је воли. Када је погинула, био је очајан. Сећам се да нам је Лепа Лукић то јавила. Никада га таквог нисам видела, толико тужног. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas