Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Свака жена плати своју СНАГУ скупо": Нина Бадрић никад искреније о љубави, животу и разочарањима

Нина Бадрић отворила душу

1703338157_Foto-Ataimages.rs-Nina-Badric.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Нина Бадрић је проговорила о свом приватном животу. Са фановима је поделила каква је када је тужна, а открила је и да је живот није мазио, па је пред њу стваљао разне изазове са којима је морала да се суочи.

- Пуно је ту било тешких тренутака, да не лажем, али то сам оставила иза затворених врата и отплакала сам то сама. Људима на бину износиш само радост. Не желим бити неко ко смара људе својим приватним животом. Пуно пута сам скупо платила и преплатила туђе друштво, заиста. Доживела сам доста разочарања у неким односима. Баш зато што сам јака жена која зна шта хоће, платила сам своју снагу. Плаћала сам је јако, јако скупо - признала је Нина за "Блиц", па додала:

- Међутим, живот ме је изградио, невероватно, још снажнију. И онда сам схватила да је боље бити сам и срећан него купити мрвице са стола. Живот је тако кратак да бих негде била напола. Свака жена плати своју снагу скупо, а ја ћу само рећи да је неко паметан једном давно рекао: “И снажна жена треба нечије раме, да се може исплакати и да може то раме понети у животу, као свака друга жена“. Ја и јесам као свака друга жена, када дођем кући скинем се у тренерку, вежем репић и ухватим се кувања, размишљања и свих оних тегоба која свака од нас има. Тако да, снажна жена треба да има још снажније раме поред себе које ће је понети у животу, али ако тога нема и то је океј.

Нина је истакла и да су многе њене песме ситуације које су јој се догодиле у приватном животу.

- Пуно песама које сам написала су заправо ситуације из мог живота које су ме повредиле, растужиле, које сам отплакала и проживела сама. Ја увек певам свој живот, никада туђе и када неко други пише текст, ја се морам пронаћи у њему - каже певачица за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas