Oglas
· · Komentari: 0

"Svaka žena plati svoju SNAGU skupo": Nina Badrić nikad iskrenije o ljubavi, životu i razočaranjima

Nina Badrić otvorila dušu

1703338157_Foto-Ataimages.rs-Nina-Badric.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Nina Badrić je progovorila o svom privatnom životu. Sa fanovima je podelila kakva je kada je tužna, a otkrila je i da je život nije mazio, pa je pred nju stvaljao razne izazove sa kojima je morala da se suoči.

- Puno je tu bilo teških trenutaka, da ne lažem, ali to sam ostavila iza zatvorenih vrata i otplakala sam to sama. LJudima na binu iznosiš samo radost. Ne želim biti neko ko smara ljude svojim privatnim životom. Puno puta sam skupo platila i preplatila tuđe društvo, zaista. Doživela sam dosta razočaranja u nekim odnosima. Baš zato što sam jaka žena koja zna šta hoće, platila sam svoju snagu. Plaćala sam je jako, jako skupo - priznala je Nina za "Blic", pa dodala:

- Međutim, život me je izgradio, neverovatno, još snažniju. I onda sam shvatila da je bolje biti sam i srećan nego kupiti mrvice sa stola. Život je tako kratak da bih negde bila napola. Svaka žena plati svoju snagu skupo, a ja ću samo reći da je neko pametan jednom davno rekao: “I snažna žena treba nečije rame, da se može isplakati i da može to rame poneti u životu, kao svaka druga žena“. Ja i jesam kao svaka druga žena, kada dođem kući skinem se u trenerku, vežem repić i uhvatim se kuvanja, razmišljanja i svih onih tegoba koja svaka od nas ima. Tako da, snažna žena treba da ima još snažnije rame pored sebe koje će je poneti u životu, ali ako toga nema i to je okej.

Nina je istakla i da su mnoge njene pesme situacije koje su joj se dogodile u privatnom životu.

- Puno pesama koje sam napisala su zapravo situacije iz mog života koje su me povredile, rastužile, koje sam otplakala i proživela sama. Ja uvek pevam svoj život, nikada tuđe i kada neko drugi piše tekst, ja se moram pronaći u njemu - kaže pevačica za "Blic".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas